HOROSKOP za UTORAK 20. oktobar 2020. godine: Bikove i Vage stiže UMOR, Lavovi puni SAMOPOUZDANJA!

HOROSKOP za UTORAK 20. oktobar 2020. godine: Bikove i Vage stiže UMOR, Lavovi puni SAMOPOUZDANJA!

19 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

Malo predahnite. Morate sebi dati malo oduška bez obzira na obaveze i pritiske. Najbitnije je da sami sebi ne postavljate nove zadatke. Voljena osoba ne može da prati vaš tempo. Na poslu budite oprezni, čuvajte dokumenta. Problemi sa varenjem.

 

 

BIK

 

Stiže vas umor, ubrzano razmišljate na koje načine dnevne obaveze da privedete kraju, pa da malo i predahnete. U ljubavi, otvoren razgovor je neminovan. Na poslu ne razmišljate trezveno, jer vam je potreban odmor. Pazite se povreda.

 

 

BLIZANCI

 

Ništa ne forsirajte. Imate velike planove, ali nije pravi trenutak da ih realizujete. Budite posvećeni porodici i partneru. Ako ste slobodni, ne zalećite se u nove veze. Neke nove informacije vam mogu biti od velike koristi za posao. Moguće aritmije.

 

RAK

 

Ne prepusatajte se trenutnom rapoloženju kada su odluke u pitanju. Niste spremni da ih ispravno doneste. Budite diplomata danas i ne dozvolite da vas određene osobe sputavaju u onome što ste već odlučili. Na poslu imate intenzivna dešavanja i nove izazove. Neko će vam u tome pomoći. Čuvajte se prehlade.

 

LAV

 

Neke stvari vam izgledaju primamljivo i izazovno, a ustvari kada zagrebete po površini shvatićete da to nije baš tako. Čuvajte se promena u ponašanju. Svojim preteranim samopuzdanjem budite sumnju kod partnera. Danas ste puni energije i na poslu. Problemi sa varenjem.

 

DEVICA

 

Danas dobro razmislite o ponudi koju ćete dobiti. Neki će je prihvatiti, a neki ne. Od toga zavisi dobar deo vaše budućnosti. Neko će možda pokušati da vas na neki način povuče na dno. Ne dozvolite da vas uvlače u priče u kojima niste bili učesnik. Na poslu, ohrabrite se da zatražite deo kolača za sebe. Zdravlje stabilno!

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2