LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Ljubav pokušava da vam kaže nešto VRLO VAŽNO!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Ljubav pokušava da vam kaže nešto VRLO VAŽNO!

17 октобра, 2020 Off By coki

Ljubavni horoskop za narednih 7 dana donosi velike promene za sve znake Zodijaka. Neki od njih će uživati u carstvu ljubavi i ljubav zaista ima nešto važno da vam kaže. U nastavku pročitajte ljubavni horoskop za vaš znak, ali i znak vašeg partnera.

 

OVAN

 

Nemojte ostavljati za sutra nešto što možete uraditi u ponedeljak, posebno ukoliko se tiče vašeg ljubavnog života. Ukoliko ste primili poruku na koju treba da odgovorite, poziv za neki događaj ili sastanak – odgovorite odmah. Krenite u akciju. Zatim, tokom narednih nekoliko dana se opustite jer ćete imati dosta toga da kažete. Ponekad pustite onog preko puta vas da kaže koju pametnu i nastavite dalje. Ovo su vaši dani. Međutim, vrlo je važno da čujete to što će vam reći. Pričajte ali i slušajte! Ponekad do četvrtka uveče i tokom vikenda, vašoj vezi (bilo da je nova, dugogodišnja, prijateljska ili porodična) biće potrebni sasvim novi pregovori. Imajte na umu da male promene mogu napraviti veliku razliku. U nedelju će vam intuicija biti na vrhuncu. Pratite svoje srce.

 

BIK

 

Na početku nedelje ljubavni život iziskivaće od vas malo dodatnog rizika. Nešto što uradite ili kažete u ponedeljak može se odraziti na vaš ljubavni život narednih nekoliko dana – kao lančana reakcija koja će vam dodatno osvetleti vaš svet (i dodatno ga zagrejati!). Između četvrtka uveče i nedelje iskombinujte različite stvari sa različitim ljudima (zavisno od mogućnosti). Ukoliko ste u vezi, isplanirajte sasvim neobičan susret sa partnerom. Ukoliko ste singl , onda isplanirajte da posetite neobična mesta, na kojima niste bili, lično ili online. Svakako to može biti jedan od načina da upoznate nekog. U nedelju se oprostite sa nezanimljivim ljubavnim životom i pozdravite zabavan flert koji ulazi na velika vrata!

 

BLIZANCI

 

U ponedeljak će ljudi oko vas biti spremni da vam odgovore na svako pitanje. Dakle, pitanje je šta ćete pitati, kao i koga? Mogućnosti nemaju granica. Zatim, tokom narednih nekoliko dana činiće se da prošlost preuzima primat nad sadašnjosti (ili budućnosti). Vrlo je važno da se suočite i raščistite sa prošlošću, ali nikako nemojte dozvoliti da vas ponovo obuzme. Kasnije od četvrtka postarajte se da budete spremni da nastavite dalje, jer od te večeri pa sve do nedelje ljubav će biti svuda oko vas i neće želeti da čeka. Izuzetno ste pametni, super seksi, zabavni i zavodljivi. Šta vam više treba? Ne čekajte ni trenutka, krenite, zvezde su uz vas.

 

RAK

 

Ukoliko ste svoje srce previše usmerili na nešto u ponedeljak, moguće je da nećete biti u stanju jasno da vidite šta se dešava oko vas – i da će vam nešto (ili neko) važno promaći. Zatim, narednih nekoliko dana, bićete spremni da se suočite sa svakom osobom, bilo da je to partner ili potencijalni partner – da radite i da istovremeno razmišljate o ljubavi. Imaćete dosta koristi od takvog naleta energije. Sve to zajedno, kao i razgovori o svemu i svačemu sa dragom osobom, doneće vam dosta zabave ali i dubljeg razumevanja. Pripazite se tvrdoglavih osoba u petak i subotu. Ljubavi je potreban kompromis i fleksibilnost u svakom smislu te reči. U nedelju zvezde vam šalju sjajnu energiju koju treba da iskoristite i pojednostavite svoj život.

 

LAV

 

U ponedeljak ćete biti sjajan prijatelj bolji nego inače, a prijateljstvo je osnova za dobru ljubavnu vezu. Zabavite se tom prilikom. Narednih nekoliko dana istražite ono što vas interesuje, muziku ili umetnost sa partnerom ili potencijalnim partnerom. Mogli biste kroz tu neobaveznu konverzaciju o hobijima saznati dosta toga o njemu-njoj. Pronađite sjajnu galeriju ili klupu u parku i organizovaćete odličan ljubavni sastanak. Zatim pripazite na nepogrešive znake i priliku za sastanak od četvrtka do nedelje. Ljubav pokušava da vam kaže nešto vrlo važno!

 

DEVICA

 

Napravite plan za jedan ljubavni sastanak u ponedeljak. Bilo da je to sastanak sa nekim novim ili izlazak sa vašim partnerom ili jednostavno susret sa nekim novim (online ili lično), svakako ćete uživati. Vaša dobra volja, dobro i otvoreno srce i napori koje ulažete u taj sastanak neće ostati ne primećeni i ne nagrađeni oko utorka, srede i četvrtka – to su svakako vaši srećni dani u ljubavi ove nedelje, te budite spremni! Zatim, očekujte da vam ne bude sve po volji tokom vikenda. Iskoristite maštu i povratite samopouzdanje – jer ono što će se tek desiti daleko je bolje od onog što zamišljate!

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2