HOROSKOP za PONEDELJAK 19. oktobar 2020. godine: Ovog ponedeljka mnogi su PARTNERI NEISKRENI! Da li je vaš partner među njima?

HOROSKOP za PONEDELJAK 19. oktobar 2020. godine: Ovog ponedeljka mnogi su PARTNERI NEISKRENI! Da li je vaš partner među njima?

17 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način. Zauzeti imaju konflikt. Na poslu napeto. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. Budite pažljiviji u saobraćaju.

 

ŠKORPIJA

 

Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

 

STRELAC

 

U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rešenja. Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

 

 

 

JARAC

 

Pokušavate da se distancirate od izazovnih situacija, ali neko raspiruje Vaše emocije i strasti. Sačuvajte samokontrolu i hladnu glavu. Ako varate, varajte pametno! Ukoliko želite da sačuvate svoje interese na poalu, izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu. Prijaće Vam izlazak ili relaksacija, opustite se.

 

VODOLIJA

 

U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila. Neko odobrava Vaše ideje na poslu, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Postavite nove uslove. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

RIBE

 

Nema razloga da se zanosite velikim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, pokažite više razumevanja i tolerancije. Na poslu, delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Važno je da pravilno usmerite svoju kreativnu energiju.

Стране: 1 2