HOROSKOP za NEDELJU 18. oktobar 2020. godine: AKO VARATE, VARAJTE PAMETNO!

HOROSKOP za NEDELJU 18. oktobar 2020. godine: AKO VARATE, VARAJTE PAMETNO!

17 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

Ako varate, varajte pametno! Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Ukoliko ste na poslu, važno je da proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja. Prijaće Vam više sati zdravog sna i pravilnija nega.

 

BIK

 

Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat. Neko pokušava da Vas nagovori na drugačije rešenje na poslu, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Prijaće Vam psihološko opuštanje u bliskom društvu.

 

BLIZANCI

 

Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak. Ukoliko ste na poslu, delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje poslovno sažnanje ili iskustvo. Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

 

RAK

 

Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše razumevanja za Vaše ćudljivo ponašanje. Ako varate, varajte pametno! Na poslu već sutra očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvesnosti. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke loše navike.

 

LAV

 

U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog poverenja. Potrebno je da završite svoje poslovne obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati Vaše izgovore ili poslovne propuste. Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

 

DEVICA

 

Imate pozitivan uticaj na nečije raspoloženje. Pokažite da se zajednička sreća krije u iskrenoj razmeni osećanja. Što se posla tiče, dovoljno ste vešti da ostvarite svoje interese na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da neko remeti Vašu koncentraciju. Zdravlje dobro, zračite pozitivnom energijom.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2