HOROSKOP za PONEDELJAK 19. oktobar 2020. godine: Ovog ponedeljka mnogi su PARTNERI NEISKRENI! Da li je vaš partner među njima?

HOROSKOP za PONEDELJAK 19. oktobar 2020. godine: Ovog ponedeljka mnogi su PARTNERI NEISKRENI! Da li je vaš partner među njima?

17 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

Ponedeljak je lakši ako ste voljeni, a vi to jeste. Ljubavna pažnja uvek deluje kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima na poslu, ali dodatni stres se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje. Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

 

BIK

 

Imate utisak da partner uporno prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje. Na poslu se nalazite pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze. U večernjim satima prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

 

BLIZANCI

 

Partner sumnja u istinitost Vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savesti i bez lažnih iluzija. Na poslu vam u prilog ide saznanje da se nalazite u toku važnih događaja. Važno je da se nametnete u društvu saradnika. Što se zdravlja tiče, izbegavajte komplikacije i velike izazove koji Vas opterećuju.

 

RAK

 

U privatnom životu pokušavate da shvatite nečije namere. Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Na poslu nesporazum. Vaša objašnjenja zvuče logično, ali ne dobijate očekivanu podršku u krugu saradnika. Prijaće Vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

 

LAV

 

Imate snažan intuitivni utisak da nečija obećanja nisu iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke i ponašanja. Na poslu budite oprezni. Nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

 

DEVICA

 

Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. Ništa se neće promeniti dok sedite prekrštenih ruku. Stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima, zato delujete veoma promišljeno. Obratite pažnju na snove i priuštite sebi više sati zdravog sna.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2