HOROSKOP za PETAK 16. oktobar 2020. godine: Device razmišljaju o BIVŠOJ LJUBAVI, Škorpije ZBUNJENE, a Jarac ŠARMANTAN!

HOROSKOP za PETAK 16. oktobar 2020. godine: Device razmišljaju o BIVŠOJ LJUBAVI, Škorpije ZBUNJENE, a Jarac ŠARMANTAN!

14 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu. Na poslovnom aspektu, ponekad je teško prepoznati tim koji pobeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika. Izbegavajte stresne i naporne situacije.

 

ŠKORPIJA

 

Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno.Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama. Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti i ne testirajte ih.

 

STRELAC

 

Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije iskreno izvinjenje, kao dobar signal. Na poslu, neko ne uvažava Vaše primedbe, ali različitost razmišljanja i ponašanja ne treba da Vas navodi na sumnju u svoje sposobnosti. Nemojte dozvoliti da Vas neko navodi na destruktivno ponašanje.

 

JARAC

 

Važno je da ostavljate zapaženi utisak i da se o Vama govori u superlativu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku. Što se posla tiče, pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga nezamenljiva u poslovnim kombinacijama. Uvek podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

 

VODOLIJA

 

Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Što se posla tiče, važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza. Šetajte više.

 

RIBE

 

Određene sitnice ponekad više otkrivaju, nego rečenice koje se ponavljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu. Na poslu je važno da zaštitite svoje interese. Postavite granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost. Izbegavajte neke loše navike.

Стране: 1 2