LJUBAVNI HOROSKOP za drugu polovinu OKTOBRA: Bikove očekuje DOBAR PROVOD, Vage budite NEŽNIJE!

LJUBAVNI HOROSKOP za drugu polovinu OKTOBRA: Bikove očekuje DOBAR PROVOD, Vage budite NEŽNIJE!

14 октобра, 2020 Off By coki

Još pola meseca oktobra je pred nama. Nadamo se da ste uživali u njegovoj prvoj polovini, a da biste saznali šta vas očekuje u narednih petnaestak dana, pročitajte naš kratak ljubavni horoskop.

 

OVAN

 

Osećaćete neka sitna nezadovoljstva do kraja meseca, pomalo ćete biti i frustrirani, ali uz malo mudrosti i strpljenja sve će doći na svoje mesto. Budite skromni u očekivanjima, a uz to i ljubazni – i u ljubavi će biti sve kako treba.

 

BIK

 

Kod vas će se do kraja meseca oktobra isprepletati društveni i ljubavni život. Dobar provod vam je siguran ukoliko se odlučite da malo izađete među ljude. Ali, iako ća vam želja za ludovanjem do jutra biti jaka, telesna snaga to vam neće dopustiti. Želite li nekoga upoznati, pokušajte pričati manje.

 

 

BLIZANCI

 

 

U vama je neka praznina već duže vreme, ali u ovom periodu ćete pronaći snage i dovoljno optimizma kako bi tu prazninu popunili. Bićete društveniji i otvoreniji za upoznavanje novih ljudi. Svakako izađite iz kuće, jer savršen partner vam neće pasti s neba na kauč.

 

RAK

 

Vas čeka nešto naporniji period ako ste u vezi, jer će partnerovi zahtevi prema vama postati veći, očekivaće više pažnje i truda od vas. Budite strpljivi, jer je poboljšanje vašeg odnosa ipak na vidiku.

 

LAV

 

 

Otvoreni ste i spremni za druženje. Ukoliko tražite romantičnog partnera, izlazite što više među ljude, čak i kada vam nikako nije do toga. Kod vas će humor u kombinaciji sa strašću biti pun pogodak u osvajanju partnera. Lavovi koji su već u vezi, ovaj period će obogatiti humorom.

 

DEVICA

 

Ovo je dobar period za vas i po pitanju privatnog i društvenog života. Pred vama su druženja sa partnerom u intimnom okruženju vlastitog doma, no ne zaboravite ponekad pozvati i prijatelje u goste.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2