HOROSKOP za SUBOTU 17. oktobar 2020. godine: Vaga LJUBOMORNA, Škorpija očekuje NEMOGUĆE!

HOROSKOP za SUBOTU 17. oktobar 2020. godine: Vaga LJUBOMORNA, Škorpija očekuje NEMOGUĆE!

16 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

U ljubavi nije sve bajno. Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu. Na poslu je potrebno da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila. Prijaće Vam aktivan odmor i više sati dobrog sna.

 

BIK

 

Osećate nelagodnost, jer ne uspevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja i izgovore, a Vama nedostaje strpljenje. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju. Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

 

BLIZANCI

 

Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i merila vrednosti. Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama. Opustite se.

 

RAK

 

Vi ste u komplikovanom odnosu. Prati Vas emotivni nemir, a voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove rebuse. Na poslu obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u Vama preovlada želja za dominacijom. Što se zdravlja tiče, potrebno je da se rasteretite dodatnih pritisaka, opustite se.

 

LAV

 

Nemojte obećavati stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja garanciju da možete usrećiti osobu do koje Vam je stalo. Prepustite drugima da istražuju i testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

 

DEVICA

 

Ne treba da se opterećujete emotivnim dilemama, ponekad ne možete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate. Što se posla tiče, da bi neke stvari ili događaji dobili pravi smisao, morate ih rastumačiti u dogovoru sa bližom okolinom. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, jer vedar duh deluje lekovito.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2