HOROSKOP za PETAK 16. oktobar 2020. godine: Device razmišljaju o BIVŠOJ LJUBAVI, Škorpije ZBUNJENE, a Jarac ŠARMANTAN!

HOROSKOP za PETAK 16. oktobar 2020. godine: Device razmišljaju o BIVŠOJ LJUBAVI, Škorpije ZBUNJENE, a Jarac ŠARMANTAN!

14 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

Ako Vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka dogovoru i psihološkom opuštanju. U poslu bi trebalo da prihvatite nečiju sugestiju, jer važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu ili u odgovarajućem društvu. Takođe, važno je da se opustite i akumulirate pozitivnu energiju.

 

BIK

 

Nema razloga da insistirate na teškim temema kada ste u nečijem društvu, jer time iritirate voljenu osobu. Brzopleto ste prihvatili nečiju poslovnu ponudu, tako da ćete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

 

BLIZANCI

 

 

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas nečije ponašanje. Dalje, otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje Vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Što se zdravlja tiče, izbegavajte konfliktne situacije.

 

RAK

 

U razgovoru sa bliskom osobom postupite po svojoj savesti, neumerenost u izražavanju osećanja navodi na pogrešno rešenje. Imate dobre ideje o unapređenju poslovnih ciljeva, ali Vam nedostaju pouzdane informacije. Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

 

LAV

 

Emotivne varnice ili letargiju u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao novi „ljubavni suton“. Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

 

 

DEVICA

 

Delujete nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama, nekom bivšom ljubavlju. Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2