HOROSKOP za PONEDELJAK 12. oktobar 2020. godine: Blizance očekuje NEOBIČAN SUSRET, Devica pruža još jednu ŠANSU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 12. oktobar 2020. godine: Blizance očekuje NEOBIČAN SUSRET, Devica pruža još jednu ŠANSU!

10 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

Malo ste srećni, malo ste tužni. Različiti osećaji vas preplavljuju prebrzo. Ne znate šta da učinite. Sve vam se čini zbrkano. Takav vam je dan i teško ćete se odupreti tome. Zato ne donosite bitne odluke nego čekajte da se smirite i skoncentrišete. Svaka odluka donesena naprečac je loša odluka. Zapamtite to. Posetite stomatologa.

 

BIK

 

Budite vrlo oprezni prema onima sa kojima surađujete. Pazite kome ćete se izjadati i poveriti, jer bi se mogli neugodno iznenaditi. Mogli bi prekinuti sve veze sa onime koga ste smatrali osobom od poverenja. Da se ne razočarate, bolje da neke stvari zadržite za sebe. Kod kuće je ipak sve u najboljem redu. Više odmarajte, ni šetnja nije loš izbor.

 

BLIZANCI

 

Mir, tišina i razmišljanje. Razmišljanje o vašem životu, o onome što ste prošli, prihvatanje nekih stvari, to je slika današnjeg dana. Takav dan potreban je svima da uvide svoje uspehe, ali i svoje greške i da pokušaju puno bolje krenuti dalje u život. Očekuje vas jedan neobičan susret. Pazite na količinu hrane koju unosite tokom obroka.

 

RAK

 

Neko iz vaše prošlosti će vam se javiti nakon dugo vremena. Neko na koga ste gotovo i zaboravili. Biće vam jako drago zbog tog kontakta. Ponovo će se otvoriti mogućnost obnavljanja starog poznanstva, na vašu veliku radost. Prisetićete se dobrih starih vremena i dobićete priliku ponovno biti sa nekim u koga imate puno poverenje. Muči vas glavobolja.

 

LAV

 

Sami ćete biti krivi za sve odluke koje danas donesete. Malo će biti dobrih i osećaćete posledice jako dugo. Niko vas ne tera da brzate sa odlukama. Prespavajte, pa onda još jednom razmislite da li bi učinili baš onako kako ste nameravali. Jedan prijatelj će vam biti od velike pomoći. Ljubav vam danas ne ide.

 

DEVICA

 

Osećate se povređeni jer ste previše dobri prema svima oko vas. Tada neko učini nešto što vam ne odgovara i sve lađe vam potonu. Možda ta osoba nije imala nameru da vas povredi. Razmislite i nemojte sve primati k srcu. Nisu ljudi baš tako zloćesti kako sada smatrate. Dajte im šansu. U ljubavi dajete još jednu šansu svom partneru. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo preko neke društvene mreže.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2