LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR 2020

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR 2020

9 октобра, 2020 Off By botanika

OVAN

Današnji dan biće ispinjen ljubavlju. Vi ćete plivati u okeanu slatkih i prijatnih emocija. Bićete raspoloženi da svom partneru iskažete svoja osećanja na najlepši mogući način. Pored toga imaćete i veću količinu samopouzdanja i harizme, pa će druga strana biti zaista opčinjena vama. Ovo znači da ćete napraviti važan pomak napred u ljubavnoj vezi.

Ovo je upravo momenat kada treba da budete kreativni i prestanete da brinete kako nemate talenta. Ša mislite, šta je uopšte talenat? Vaš ljubavni život vam je pred nosom! Podignite pogled sa ljubavnih romana i pogledajte malo oko sebe. Vaša srodna duša je tu na dohvat vaše ruke, ali vi ga/je ne primećujete. Samo je potrebno da otvorite oči!

 

BIK

Danas će vaše emocije biti znatno izraženije nego što će to biti slučaj sa drugim ljudima. Ako ste u emotivnoj vezi, nećete moći da pronađete zajednički jezik sa partnerom, pa bi moglo doći do nepotrebne rasprave. Ako ste slobodni, vodite računa da u želji za ljubavlju i pažnjim ne napravite neku glupost. Najbolje bi bilo da uveče ostanete kod kuće.

 

Danas vam neće biti sve jasno, kada je vaša karijera u pitanju! Kao da vam je ponestalo motivacije, bez ikakvog upozorenja. Šta se desilo? Moguće je da vam je potrebno da budete deo projekta od veće važnosti. Projekti koji se tiču samo vašeg interesa ili projekti uskog opsega ne mogu više držati vašu pažnju. Tražite veće odgovornosti!…

BLIZANCI

Zvezde su danas tako raspoređene da ćete napokon biti ustanju da uspostavite kontakt sa voljenom osobom, što vam nije išlo od ruke u poslednje vreme. Ako ste slobodni, verovatno ćete sresti ili upoznati neku osobu koja bi mogla produbiti vaša osećanja. Ne ustručavajte se da napravite prvi korak, jer nemate šta da izgubite.

 

Uglavnom danas vidite samo iluziju pred sobom i oko vas. Stičete utisak da vas ljudi lažu ili da kriju nešto od vas. Ili ste vi onaj koji laže oko nečeg posebnog ili nešto radite u tajnosti. Zašto toliko komplikujete? Nemojte se plašiti da pokažete svoja osećanja, to je vrlo važno za vas inače, posebno danas!

 

RAK

Danas ćete se osećati previše emotivno i bićete zatovoreni u sebe. Ako ste slobodni, vi ovo sebi lako možete da priuštite. Ali ako ste u emotivnoj vezi, nemojte biti sebični. Recite vašem partneru kako se osećate, da vas ne bi pogrešno protumačio. Iako vama to deluje nepotrebno, uradite tako, kako biste sprečili dodatne probleme.

 

Držite svoj novčanik danas u torbi, jer ćete biti opsednuti da ga izvadite i potrošite više nego što smete, na nešto što vam uopšte ne treba. Morate malo razmisliti o trošenju novca i preispitati svoj budžet. Bolje bi bilo da donirate novac u dobrotvorne svrhe nego da ga potrošite na nešto totalno nepotrebno!

 

LAV

Današnji palnetarni aspekt vas ohrabruje da se predate osećanjima koja već bugo vremena suzbijate. Slobodno se prepustite. Recite voljenoj osobi koliko je ona ustvari voljena. Napišite pesmu ili joj otpevajte serenadu. Vaša današnja romantična strana će biti izuzetna i bilo bi šteta da je ne iskoristite.

 

Danas nikako nije dobar dan da potpisujete bilo kakav ugovor ili ugovarate neku kupovinu na rate. Potrošite samo onoliko koliko morate, nikako više od toga. Budite pažljivi i štedite! Nemojte upadati u rasprave i pregovarati ni oko čega. Bez obzira koliko ponuda bila dobra, ne dajte odgovor danas. Prenoćite sa njom!…

 

DEVICA

Danas ćete biti emotivniji nego što je to za vas uobičajeno. Vrlo lako će vas poremetiti pesma koja vas podseća na staru ljubav, ili ćete je sresti u prolazu. Nemojte to uzimati suviše tragično. Ako ste u vezi, objasnite partneru kako se osećate i stavite mu do znanja da vam je potrebna pažnja i ljubav. Tako ćete sprečiti da budete povređeni.

 

Da li ste sigurni da možete da izađete na kraj sa jednom situacijom? Da li ste vi žrtva načina života koji niste vi odredili ili se previše okrećete ka prošlosti? Neko vam konstantno nabacuje sve više obaveza (na poslu ili u privatnom životu). Nemojte se plašiti da se distancirate od takve situacije. Naučite da kažete „ne“ i sredite život po svome!

....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2