LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Bikovi u iskušenju, Ribe očekujte neočekivano!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Bikovi u iskušenju, Ribe očekujte neočekivano!

10 октобра, 2020 Off By coki

OVAN

 

Ukoliko ste slobodni, sedmica će za vas biti komplikovana i bićete u stanju da nećete znati šta zapravo želite i kako da se postavite u određenim situacijama. Vi znate vrlo dobro kojim osobama se sviđate i da bi one želele i nešto više od vas. Ne želite se upuštati u takve vrste avantura, jer ono što vam mogu ponuditi, nije ono što vi zapravo želite. Vi pre svega želite ljubav. Zauzeti Ovnovi imaju manje nesuglasice, ali od srede će sve biti dobro i mirno.

 

BIK

 

Zauzeti Bikovi u iskušenju. Vama godi saznanje da se sviđate jednoj osobi i ne samo to! Ta osoba je zapravo zaljubljena u vas i to je ono što vas čini srećnim, iako vi ne osećate isto prema toj osobi. Vi ipak volite vašeg partnera, a osim toga, ne želite sebi komplikovati život sa takvim stvarima. Verujete da se sve jednom ipak sazna. Slobodni Bikovi bi vrlo lako mogli započeti vezu. Jedna Riba čezne, pozovite je bar na neobavezan sastanak.

 

BLIZANCI

Dragi Blizanci, sedmica ispred vas, biće najviše usmeren prema vašim mislima i razmišljanjima. Imate neke dileme i to će vas obuzeti i stvoriti nemir u vama, te vas navesti na razmišljanja. Vratićete se u prošlost i pitati se “šta bi bilo, da je bilo”. Ima ćete dileme, da li je vaš sadašnji ljubavni život ono što zaista želite. Razmislite i odlučite. Slobodni Blizanci imaju neka nova poznanstva, najviše putem društvenih mreža. Probajte nešto i uživo!

 

RAK

Rakovi žive u prošlosti. Vi ste nepopravljivi romantičar i iako znate da određene stvari i situacije neće biti, vi se i dalje potajno nadate i priželjkujete. Što pre shvatite da od toga neće biti ništa, tim pre ćete se moći posvetiti kvalitetnijem ljubavnom životu. Ne živite u prošlosti, jer jedan rogati znak jedva čeka da ga pogledate. Zauzeti Rakovi uživaju u svojim vezama, ali pazite da vam neko ne pokvari sreću zbog ljubomore.

 

LAV

 

Postoje stvari koje niste rekli svojoj voljenoj osobi ili da kažemo direktnije, lažete. Imajte na umu da laži nisu dugog veka. Niste iskreni sa osobom sa kojom delite život i to nije dobro, jer takve osobe vas najbolje poznaju i osete takve situacije. S vremenom će ta istina koju prećutkujete, biti bolnija i okrutnija i samo stvoriti veći problem, kao i dalje nepoverenje. Poverenje kada se jednom izgubi, dugo se nakon toga gradi. Razmislite o svojim postupcima. Slobodni Lavovi prezauzeti poslom čitave sedmice, tako da nema promena kod vas.

 

DEVICA

 

Vi ćete tokom ove sedmice uglavnom imati jedino želju i potrebu da budete sami sa sobom i svojim mislima. Neće vam goditi ničije društvo, pa tako ni društvo vašeg partnera. Dovoljno će biti da to svom partneru kažete. Shvatiće, svi imamo ponekad takve potrebe. Slobodna Devica uživa u svojoj slobodi. Vi ćete u toku ove sedmice raditi, pevati, izlaziti, kupovati i najviše voleti sebe! Generalno imate problem u pronalaženju prave osobe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2