HOROSKOP za PONEDELJAK 12. oktobar 2020. godine: Blizance očekuje NEOBIČAN SUSRET, Devica pruža još jednu ŠANSU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 12. oktobar 2020. godine: Blizance očekuje NEOBIČAN SUSRET, Devica pruža još jednu ŠANSU!

10 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Vaš današnji uspeh je neminovan. Ponedeljak će biti nežan prema vama. Uspećete u svemu što ste naumili. Takav je dan i budite srećni zbog toga. Sve vam ide od ruke i sada vam se život čini tako lagan i lep. Pa uživajte onda. U ljubavi je sve kako želite. Proverite krvnu sliku.

 

ŠKORPIJA

 

Položaj planeta danas vam garantuje uspeh, sreću i zadovoljstvo. Danas ne možete pogrešiti šta god da učinite. Ne dozvolite da vas nešto ometa, samo terajte po svome i uživajte u potpunoj sreći i zadovoljstvu. Retki su dani kao ovaj današnji, pa ga iskoristite na najbolji mogući način. Šetnja parkom je dobra ideja, naročito sa partnerom. Zdravlje odlično.

 

STRELAC

 

Ništa vam danas ne može pokvariti raspoloženje. Samouvereni ste i snažni. Poneki problemi čine vam se potpuno nebitni. Puni ste optimizma i volje. Iskoristite to za potpuno uživanje. Sami krojite svoju sreću i sudbinu i ne dozvolite nikome da vam to pokvari. Čeka vas iznenađenje od jedne vama drage osobe i to baš krajem dana. Proverite pritisak.

 

JARAC

 

Manja neopreznost i dug jezik može vam zagorčati vaš poslovni put. Zaista budite vrlo oprezni i promislite pre nego li nešto napravite ili kažete. Svaku vašu današnju lošu odluku mogli bi osećati još jako dugo. Zato oprez i pazite šta pričate, jer i zidovi imaju uši. Očekuje vas neki dobitak. Čuvajte se prehlade.

 

VODOLIJA

 

Neko vama baš blizak vam podmeće nogu i zabija nož u leđa. Ne, to se vama ne čini, nego se stvarno to događa. Budite vrlo oprezni, jer možda onaj na kojeg sumnjate nije ta osoba. Mogli bi se vrlo neugodno iznenaditi kada konačno otkrijete ko vam želi loše. Tada promislite šta ćete učiniti, jer će puno stvari zavisiti od toga. Problemi sa kolenom.

 

RIBE

 

Vrlo bitne stvari možete rešiti danas, što na poslovnom, što na ljubavnom planu. Zvezde su vam naklonjene, pa je i uspeh zagarantovan. Učinite taj korak i rešite stvari koje vas muče već neko vreme. Mogli bi se ugodno iznenaditi kako će sve to ispasti. U ljubavi sve cveta i vi blistate. Finansijski dobitak.

 

 

Стране: 1 2