LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST 2020.

4 августа, 2020 Off By botanika

VODOLIJA

Ukoliko je vaš partnerski odnos krenuo nekim putem koji vi baš i ne favorizujete, potrudite se da koliko još danas o ovome porazgovarate. Sa druge strane, ako već izvesno vreme osećate zasićenje i smatrate da je došlo vreme rastanku, nema razloga da se zbog bilo koga žrtvujete. Suočite se sa istinom i učinite sve što smatrate da je potrebno. Što pre, tim bolje.

 

Pred vama je sjajan dan. Dobro ste raspoloženi i sve ide kako treba. Posedujete snažnu unutrašnju energiju i treba da preuzmete vodeću ulogu, bilo šta da radite danas. Ljubav je u vazduhu a sreća na vašoj strani. Budite ono što jeste i zapamtite da je sasvim uredu smejati se sopstvenim greškama. Budite smerni.

RIBE

Danas bi neko mogao da vam preotme slavu, ali ne dozvolite da vas to oneraspoloži. Vrlo je važno da učite od onih koji su spremni da preuzmu odgovornost. Zabavite se i ne brinite oko detalja danas. Dinamika u svakodnevnom životu pomoćiće vam da promenite neke sfere svog živote koje želite. Izvucite se iz svoje ljušture.

 

Niste raspoloženi za priču, a kamoli duge razgovore. Ovo se pogotovo odnosi na jedne te iste stvari i svesni ste da se duže vreme vrtite u krug. Za problem, ali i rešenje kada je ljubav u pitanju potrebno je dvoje. Da biste prevazišli ovu neprijatnu situaciju, sedite i sa partnerom otvoreno porazgovarajte. Potrudite se da vi budete inicijator razgovora.

Стране: 1 2 3 4 5 6