LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST 2020.

4 августа, 2020 Off By botanika

VAGA

Sa izvesnim problemima na ljubavnom planu možete da se izborite na jedan od dva načina: ili ćete odbijati svaki razgovor i povući se iz cele priče, ili ćete se suočiti sa vašim najvećim strahovima i pokušati da dođete do istine. Moguće je da je vaše viđenje situacije pomalo iskrivljeno. Ako postoji i malo ljubavi prema partneru, zašto biste odustajali?

 

Ljubav je danas na vašoj strani i dajte sve od sebe da dan učinite što romantičnijim. Takođe, idealan dan da preuzmete lidersku palicu na nekom timskom projektu ili bilo čemu drugom što zahteva vaše oštro kreativno oko. Raspoloženi ste, pozitivni i spremni za zabavu. Nećete pogrešiti šta god da uradite kako biste istakli sebe danas.

 

ŠKORPIJA

Izvesna ljubavna pitanja danas bi mogla da izazovu tenziju. Umišljeni ego mogao ni da stane na put važnom razgovoru i da umesto harmonije dobijete neraposloženje. Spremniji ste za razgovor nego inače, ali se potrudite da nesuglasice rešite što fleksibilnije. Ukoliko ne budete pažljivi mogli biste raširiti oko sebe svo to neraspoloženje. Duboko udahnite i ugrizite se za jezik danas.

 

Trenutni planetarni poredak favorizuje otvorene razgovore i razjašnjenje svih nejasnih situacija. Ukoliko možete sa distance da pogledate stvari, veoma brzo ćete naći pravi uzrok vaših problema i nesuglasica. Ako ste, pak, i vi i vaš partner zaslepljeni intenzivnim emocijama, postaje vam komplikovano da vodite konstruktivne razgovore i radite na rešenju………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6