LJUBAVNI HOROSKOP za 6. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. AVGUST 2020.

5 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

Stvari bi trebalo da krenu na bolje kad su u pitanju ljubav i romasa, ali postoji mogućnost da će danas biti malo napete. Dok ste vi precizni i želite da stvari budu definisane i isplanirane unapred, vaš partner traži veću slobodu i spontanost. Tenzija može da dovede do toga da svako krene svojim putem. Takve stvari se uglavnom dešavaju kad niko ne želi da povede glavnu reč.

 

Pred vama je veoma harmoničan dan. Uživaćete u lepim trenutcima, posebno ako su isplanirani unapred. Podelite danas sa dragom osobom svoja osećanja i osvrnite se na prošle dane. Kupite poklon i pokažite svoju ljubav. Ukoliko ste u dobrom društvu, onda će ova prilika ostati u vašem srcu još dugo, dugo vremena.

 

BIK

Ljudi se pitaju kako da nastave dok se vi bavite ličnim stvarima. Nemojte krenuti u nekom novom pravcu i ostaviti ljude iza sebe. Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, možda bi trebalo malo da usporite i popričate sa partnerom. Preuzmite određene korake i pređite u vođstvo, ne dopustite da vas tuđa neodlučnost koči.

 

Danas nećete biti na sedmom nebu, ali ćete zato imati priliku za nezaboravnim momentima. Strast vam može doneti priliku da verujete jedno drugome, na najdublji i najnežniji način. To će vas obliti toplinom i ljubavu toliko da nikako neće biti lako ugasiti ih……

 

BLIZANCI

 

Skorašnja dešavanja na ljubavnom planu su vas ostavila zatečenim i imate osećaj kao da ne dobijate sve što zaslužujute. Zapamtite da ne mogu svi da čitaju znake kao vi, ako vam nešto smeta recite. Romatična veza bi trebalo bude nešto što će vam pomoći da ostvarite snove, a ne nešto što vas koči.

 

Iako danas neće biti raj za vas, ipak planetarna energija donosi interesantnu priliku da se osvrnete na svoju trenutnu vezu (ili na potencijalnu). Pred vama je dan kada ćete moći bolje upoznati jedno drugo. Neće biti praznih priča, već samo vas dvoje okrenuti jedno prema drugom. To će još više učvrstiti vašu vezu.

 

RAK

Odluke koje ste nedavno doneli će imati pozitivan uticaj na vašu budućnost. Ne odustajte od krajnjih ciljeva. Želja za dokazivanjem neće naići na topli prijem, ako insistirate na stvarima koje nisu realne. Voljeno biće čeka jedan znak odobravanja, a vi budite na pavom mestu u pravo vreme. Izbegavajte da partneru namećete nepotrebne odgovornosti.

 

Pred vama je dan kada treba da uživate i odmorite od prehodnih ubrzanih dana. Vrlo je važno da izađete, posebno sa nekim ko vam je bitan. Moguće je da ste ga zapostavljali u zadnje vreme. Danas se posvetite svojoj dragoj osobi svim srcem i dušom – dajte mu najbolji deo sebe i dobićete najbolje zauzvrat.

 

LAV

Dolazi do promena na ljubavnom planu, pa obratite pažnju da vam ne promaknu. Vaš partner će možda tražiti malo veću slobodu u vezi, dok se vi nadate da stvari krenu malo ozbiljnijim tokom. Polako, ne trčite pred rudu, planirajući stvari koje ne mogu da urode plodom mogu vas samo razočarati.

 

Zvezde vam danas nude poprilično harmoničan dan, ali vama možda bude previše uglađen. Na kraju, ovo bi mogao biti savršen dan da preispitate svoja osećanja prema nekome ili kako se osećate u vezi sebe. Osećanja mogu biti čas gore, čas dole, ali vi ćete svakako uspeti da pronađete nešto interesantno za vas.

 

DEVICA

Malo ste neodlučni kada je u pitanju ljubav i romansa. Iz nekog nepoznatog razloga imate tendenciju da krenete prvo na jednu stranu pa onda na drugu, a ni jedna ne donosi nagradu koju očekujete na kraju. Ne morate da donesete konkretnu odluku ovog trenutka, čak šta više, posvećenost sada može da donese frustraciju kasnije.

 

Zvezde vam danas pružaju osećaj sigurnosti u vezi. Ovo je dan kada treba da pričate slatke male stvari jedno drugom, osvrnete se na prošlo vreme i onda okrenete budućnosti. Kroz takve razgovore možete uvideti da li i koliko imate zajedničkih želja i ciljeva.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2