LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 5. AVGUST 2020.

4 августа, 2020 Off By botanika

STRELAC

Ukoliko je vaše voljeno biće danas neraspoloženo, najverovatnije nije do vas, već zbog aktuelnog položaja planeta. Partner će odbijati većinu vaših predloga, a da ni sam neće znati uzrok ovakvom ponašanju. Pokušajte da budete nenametljivi. Uskoro se sve vraća u normalu, te stoga zaboravite na insistiranje.

 

Preuzmite inicijativu i život u svoje ruke. Što više toga budete radili bolje ćete se osećati. Možda ćete odlučiti da malo pauzirate sa poslom. Ovo je dan kada vam treba dosta različitih dešavanja. Privućiće vam pažnju srećni i pozitivni ljudi. Krenite, jer ste spremni!

JARAC

Nemojte se kriti! Ovo je vaše vreme i treba da izađete iz senke. Današnja planetarna energija nateraće vas da reagujete. Samo napred, a o posledicama brinite kasnije. Ovo nije povoljan period kada treba da tražite skriveno značenje svake rečenice. Ljudi su oprezni i paze šta govore. Nemojte preterivati i analizirati ih.

 

Veoma vam je teško da iskažete vaša prava osećanja ili da predložite nešto vašem voljenom biću. Problem najverovatnije leži u strahu od odbijanja. Ne razmišljajte previše i ne pravite razna scenarija u svojoj glavi. Koliko vam se činilo teško, u vašem slučaju je najbolji otvoren, direktan pristup. Na ovaj način, saznaćete sve što vas zanima i videti da razlog za brigu zapravo nije ni postojao…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6