NEDELJNI HOROSKOP od 13 – 20. JULA 2020: Blizance muče finansije, Strelčevi u svemu kasne,Ovnovima neplanirani troškovi!

NEDELJNI HOROSKOP od 13 – 20. JULA 2020: Blizance muče finansije, Strelčevi u svemu kasne,Ovnovima neplanirani troškovi!

12 јула, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

Posao

Nespokoj je prisutan i u poslovnom segmentu. Osećate se uskraćeno, nedovoljno cenjeno a sa druge strane – pritisnuti ste zahtevima sa svih strana. Od vas se očekuje da blistate i date sve od sebe, od vas se očekuju veliki poslovni rezultati, a vi to trenutno niste u stanju da to ispunite i radićete automatski…..Osećaj zakočenosti i zablokiranosti kada je ispunjenje vaših poslovnih ciljeva u pitanju biće jako prisutno. Posvetite se rešavanju zaostataka i nedovršenih obaveza – to je nešto što morate rešiti.

Novac

Koliko god novca da vam se slije u džepove u ovoj sedmici – vi nećete biti zadovoljni.

Zdravlje

Više mentalna nego fizička nestabilnost u ovoj sedmici.

 

ŠKORPIJA

Posao

Hteli ili ne hteli – u centru ste pažnje u ovom periodu. S jedne strane – prija vam da se dokažete i da dobijate pohvale, ali sa druge – prilično vas opterećuje teret te neke „popularnosti“ koju ste odjednom dobili. Ne upuštajte se u ubeđivanja niti u rasprave po nekim pitanjima, pogotovo sa nadređenima ili sa osobama koje su vam poslovno izuzetno bitne – jer ćete morati silom prilika da se povučete i da priznate da niste u pravu, što će jako pogoditi vaš ego. Vaše je sada da blistate, ne „spuštajte“ sami sebe….

Novac

Sitna novčana problematika koju ćete uspešno rešavati.

Zdravlje

Manji problemi sa grlom. Nedostatak fizičke aktivnosti.

 

STRELAC

Posao

Imate osećaj da u svemu kasnite. Čak i kada date sve od sebe, obavezno iskrsne neka situacija koja vas vrati korak unazad ili vas njeno rešavanje toliko okupira pa obaveze sa kojima ste započeli trpe. Rešavajte sve ono što niste uradili, svu problematiku iz prethodnog perioda jer nemate još mnogo vremena da ovo privedete kraju. Budite fleksibilni u svakom dogovoru i ne postavljajte sebi rokove za koje niste sigurni da ih možete i ispuniti.

Novac

Iako se prilivi popravljaju, veći trošak polovinom sedmice će vas zabrinuti…

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

 

JARAC

Posao

Neke komplikovane ili teške odluke sada stoje pred vama. Teško vam je da napravite pravi odabir, jer vam se čini da šta god da odlučite – to neće ići onako kako ste zamislili. Hteli vi to ili ne hteli – ovo jeste period kada se sa nekim poslovnim pričama, dogovorima ili ljudima mora završiti. Pred vama jesu promene, dopadale vam se one ili ne. Iako sada izgleda da ćete teško proći kroz ovaj proces promena, možete biti vrlo prijatno iznenađeni već pred kraj leta.

Novac

Finansijska situacija zahteva da pronađete dodatni poslovni angažman.

Zdravlje

Pad imuniteta, kičma, alergije i stres.

 

VODOLIJA

Posao

Sve će vam biti teško u ovoj nedelji. Niti vi imate sada elana za posao niti imate želju da na dnevnoj bazi tolerišete osobe od kojih vam se diže kosa na glavi. A morate. Kada već morate i ne možete pobeći – e onda prikupite živce i energiju i krenite na posao. A posla će biti, naravno – mnogo više nego što biste vi to želeli. Bićete spori, teško ćete se pokretati i za sve će vam trebati duplo više vremena nego inače. Ali ići ćete, korak po korak. Ka kraju sedmice i ka boljim danima tokom sledeće nedelje….

Novac

Rešavate pred kraj nedelje goruća finansijska pitanja.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, kičmom, žlezdama. Dame, posetite ginekologa.

 

RIBE

Posao

Sa jedne strane – jake ambicije i potreba za dokazivanjem. Sa druge – potpuna neizvesnost i nemogućnost da odredite dalji pravac vaše karijere i poslovnog statusa. Trošite svoje nerve pokušavajući da pronađete rešenja koja vam izmiču. Shvatite da ne vredi da razbijate glavu nekim pitanjima već da se morate okrenuti poslovnoj svakodnevici i rešavati tekuća pitanja i problematiku. Ako želite da pokrenete nešto što je u zastoju ili što planirate već neko duže vreme – to radite od sledeće sedmice.

Novac

Solidno i prilično korektno. Nije sjajno, ali nekako gurate.

Zdravlje

Problem sa stomakom.

Стране: 1 2