LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 13 – 20. JULA 2020: Ovnovima kriza u odnosima, Lavovi uživaju u životu, Bikovi razočarani, Vodolije se osećaju usamljeno!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 13 – 20. JULA 2020: Ovnovima kriza u odnosima, Lavovi uživaju u životu, Bikovi razočarani, Vodolije se osećaju usamljeno!

12 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Period je odličan za strast, savršen da svoje voljeno biće grejete ljubavnim vatrama, da sijate uz partnera – zadovoljni i srećni. Ova nedelja nije povoljna za – stavljanje sebe u prvi plan, uskraćivanje nežnosti, bliskosti i emocija partneru, ljubomorisanje, dominaciju, opsesivna ponašanja. Vrlo nezgodna sedmica u kojoj istovremeno imamo pomračenje Meseca u Jarcu i opoziciju Saturna i Venere – ovi aspekti donose krizu u odnosima koji su nestabilni, emotivnu distancu, a mogu najaviti i razlaze i nestanak onih ljubavnih priča koje su suštinski već „trule“.

Ova nedelja nije dobra za nove emotivne početke jer donosi karmičke veze koje će biti prožete težinom, ljubavi sa razlikom u godinama….i kilometrima…..

 

BIK

Preispitivaćete odnos u kojem ste, suviše često ćete se vraćati u prošlost – prebacivati sebi, kajati se ili pak razmišljati o nekim starim povređivanjima koje ste doživeli od voljene osobe…Vrlo lako se može dogoditi da se u ovoj sedmici često osećate razočarano, tužno, da niste sigurni u sopstvene emocije. Svima nam u životu dođu tako neke „žute minute“, dođu pa prođu….Jedino što je bitno jeste da sada, dok ste emocionalno prodrmani ne donosite bilo kakve bitne odluke vezane za vaš ljubavni život i partnera.

Slobodni – emotivna prošlost može zakucati na vrata, ali sada definitivno nije pravi trenutak da je puštate ponovo u život….jer dolazi samo zato da bi otišla opet..

 

BLIZANCI

Posao, a pogotovo finansijski segment vas dosta opterećuje u ovom periodu pa ste prilično nervozni. E sad, bilo bi dobro da odvojite ove situacije od vašeg braćnog ili ljubavnog života i da pokušate da ne unosite nemir u odnose koji su vam važni. Ukoliko svojim ponašanjem isprovocirate raspravu sa osobom koju volite, osećaćete grižu savesti kasnije i pokušavati da ove nemire izgladite….No, znate kako se kaže – bolje je sprečiti nego lečiti, je li tako?

Usamljeni Blizanci –ove sedmice baš i niste u nekom naročitom fazonu….Neka prošlost vas kopka po mislima i trenutno možete biti okupirani njome i potrebom da uspostavite kontakt…

 

RAK

Ili ćete biti fizički odvojeni od osobe koju volite, ili ćete pak imati osećaj da je između vas dvoje emotivni jaz kojeg je sada teško prevazići. Pomračenje Meseca odvija se u vašem polju partnerstava, istovremeno sa opozicijom Venere i Sunca iz vašeg polja ličnosti sa Saturnom i Plutonom iz partnerskog polja. Za veze koje su već na klimavim nogama, ovo može biti kap koja je prelila čašu i razdvajanje. Za inače stabilne veze – trenutak u vremenu kada se nećete dobro osećati, što više budete želeli ljubav i bliskost činiće vam se da je ona sve dalje od vas. Proći će.

Slobodni Rakovi – trenutni aspekti su dobri jedino ako imate nameru da jednom za svagda raščistite sa nekom od prošlih emotivnih priča. Novi počeci – ne baš…

 

LAV

Sada funkcioniše samo strast i ništa više. Komunikacija i osećanja su u nekom čudnom stanju, ni tamo niti ovamo. Koliko imate problem sa partnerom, toliko imate i sami sa sobom – mnogi od vas uopšte ne znaju niti šta osećaju niti šta žele. Jedino što istinski znate jeste da trenutnom situacijom sa voljenom osobom niste zadovoljni, ali nemate pojma kako da je popravite….i da li uopšte želite da je popravite.

Koliko god to sada čudno zvučalo, nedoumice će vrlo brzo krenuti da se rešavaju, i konačno ćete izaći iz ovog začaranog kruga u kojem se već dugo nalazite.  Slobodni Lavovi – uživajte u životu, izlascima, slobodi. Nisu ovo dani za nove ljubavne početke, pa ih lepo zaobiđite…..

 

DEVICA

Neka polovična sedmica je pred vama kada je odnos sa partnerom u pitanju. Neće biti osnova za veće sukobe ili trzavice između vas dvoje, ali neće biti ni nekog posebnog uživanja i opuštenosti. Jednostavno, kao da ćete se mimoilaziti u ovom periodu i svako će funkcionisati na svoj način bez neke velike povezanosti. Vi ćete često svoje vreme posvećivati prijateljima i u krugu onih sa kojima se družite nalaziti zadovoljstvo, opuštenost i mir.

Slobodne Device – kao da ovo nisu dani za neko posebno ljubavno zadovoljstvo. Dosta je naglašeno sve ono što se vezuje za prošlost, ali je pitanje da li će se tu ostvariti bilo kakav značajniji kontakt. I da se ostvari – male su šanse za pravu obnovu odnosa.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2