ŽENA STRELAC –  NAJPLEMENITIJI znak horoskopa… Poseduje VELIKU DUŠU, a u kućnim poslovima joj nema ravne!

ŽENA STRELAC – NAJPLEMENITIJI znak horoskopa… Poseduje VELIKU DUŠU, a u kućnim poslovima joj nema ravne!

12 јула, 2020 Off By MAKI

Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, ceo život spremna je da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se ne pojavi, pristaje čak i na kompromitujuće veze, avanture, održava „stand by“ šeme. Žena Strelac je impulsivna i ima moderne poglede na seksualnost. Ona poseduje sposobnost da ostane u prijateljskim odnosima sa nekadašnjim ljubavnicima, retko se nađe jako uvređena kada izgubi seksualnog partnera, jer jednostavno ubedi sebe da će u njen život brzo došetati nova ljubav.

 

Ova žena poseduje plemenitu dušu, jednostavna je i velikodušna, voli svoju slobodu i putovanja. Njen dom nikada neće izgledati potpuno završen, uvek će se tu moći naći mnoštvo planova i nedovršenih dekorativnih projekata. Ova žena je u stanju brzo da napusti partnera, posao ili životnu sredinu ako prepozna osećaj nezadovoljstva i neispunjenosti. Ona zna kako najbolje iznenaditi muškarca, i u pozitivnom i u negativnom smislu – sve po potrebi. Jako je prirodna i ponekad poznata po tome da ima i po nekoliko „prolaznih“ ljubavnika, par ljubaznih nekadašnjih ljubavnika i hrpu potencijalnih.

Veoma otvorena i nezavisna, ova gospođa je ženstvena do srži. Nije baš motivisana da se zadrži na „domaćem terenu“ niti u bilo kom smislu zainteresovana za dom u klasičnom smislu, ona želi da istražuje nova mesta i ideje, da upozna nove interesantne ljude i da se konstantno zaljubljuje . Ni kada je u vezi ona ne želi da bude tretirana posebno, već onako kako njenoj personi to dolikuje, isto tako ne želi da se odrekne svoje individualnosti.

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2