NEDELJNI HOROSKOP od 13 – 20. JULA 2020: Blizance muče finansije, Strelčevi u svemu kasne,Ovnovima neplanirani troškovi!

NEDELJNI HOROSKOP od 13 – 20. JULA 2020: Blizance muče finansije, Strelčevi u svemu kasne,Ovnovima neplanirani troškovi!

12 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Posao

Pomračenje Meseca u vašem polju karijere i pozicije može doneti probleme sa autoritetima i šefovima. Imaćete osećaj da ste zakočeni i zablokirani baš po onim pitanjima koja su vam suštinski važna. Na okolnosti ne možete uticati, ali možete na sebe – sada nije vreme da preterano insistirate na svojim stavovima, da uključujete ambicioznost, a pogotovo ne sujetu i ego. Sačekajte da se situacije raščiste same od sebe, a od sledeće nedelje ćemo lako da pokrećemo ono što nam je važno….

Novac

Jaki troškovi vezani za porodicu, dom. Neplanirani izdaci.

Zdravlje

Prebrzo i previše se trošite. Stariji – problemi sa krvnim pritiskom i cirkulacijom.

 

BIK

Posao

Nećete imati baš dobru komunikaciju sa drugima i ako vidite da dogovori ili iole suvisao razgovor sa nekim ljudima ne može da se ostvari – dignite ruke i gledajte svoja posla. Ne možete nikoga ubediti, a sada i ne trebate da to radite. Umesto da se bakćete pričom koja ionako ne daje rezultate, bacite se na završavanje obaveza koje niste priveli kraju – nemojte da vas drugi opominju, zaista vam ne treba još i to breme na leđima.

Novac

Smorićete se sredinom sedmice kada vas situacija podseti na neko plaćanje koje niste izvršili…

Zdravlje

Problemi sa kičmom, kostima, zglobovima i stomačnim delom. Osetljive žlezde….

 

BLIZANCI

Posao

Da li zbog velike količine obaveza ili zbog toga što vam je sada previše svega na pameti – u ovoj sedmici brljate na sve strane kada je posao u pitanju. Nikako da se fokusirate, organizujete – kasnite, grešite, zaboravljate ono što ne biste smeli….Kod nekih od vas se sada može pokrenuti i ozbiljnija poslovna problematika kojoj ćete morati momentalno da se posvetite. Iako u nekim momentima situacije mogu izgledati haotično i nerešivo – verujte, pravo rešenje ipak postoji…

Novac

Dosta komplikovana sedmica za novčana pitanja. Veći troškovi i odliv novca.

Zdravlje

Slabe tačke su stomak, kičma i pluća.

 

RAK

Posao

Ni u poslovnom segmentu stvari neće baš bajno funkcionisati. Pratiće vas osećaj neispunjenosti i nezadovoljstva, šta god da se dešavalo „na terenu“. Nećete se razumeti na pravi način niti sa kolegama, niti sa saradnicima a odnos sa šefovima će biti hladan. Možda ćete poštovati jedni druge, ali se nećete niti voleti niti izlaziti u susret jedni drugima. Pomalo turobna atmosfera oko vas uticaće i na kvalitet vašeg rada, pa vodite računa da ne napravite neke, maltene pa početničke greške…

Novac

Smatraćete da ste premalo plaćeni za svu količinu posla koju obavljate.

Zdravlje

Osećanja možda jesu promenljiva i vi emotivniji, ali je zato zdravlje stabilno.

 

LAV

Posao

Kao da ćete se u jednom trenutku probuditi i shvatiti koliko ste u zaostatku sa svim obavezama i koliko malo vremena imate da ih rešite. Ne bežite od odgovornosti u ovoj sedmici, morate prionuti na posao i konačno privesti kraju sve ono što već izvesno vreme stoji. Prilično zategnut odnos sa najbližim saradnicima u ovom periodu, a moguće je da ćete shvatiti i da su vam neki od njih radili iza leđa. Konačno ćete dobiti informacije o nečemu što vas dugo muči i bićete spremni da krenete dalje.

Novac

Smanjite troškove. Suviše ste rasipni u poslednje vreme.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, zglobovima.

 

DEVICA

Posao

Nešto što ste u prethodnom periodu pokrenuli i oko toga se dosta angažovali sada se aktiviralo i ide ka svom rešenju. Međutim, umesto da se radujete – vi kao da ste počeli da preispitujete sebe, svoje želje i namere i odjednom postajete neodlučni. Dosta ćete se u ovoj nedelji opterećivati svojom poslovnom budućnošću i razmišljati o potezima koje ste povukli. Pred vama stoje neke odluke koje treba doneti – ako možete, prolongirajte ih za početak naredne sedmice…..

Novac

Novca hronično nedostaje i to je trend koji će vas još neko vreme pratiti…

Zdravlje

Problemi sa stomakom i varenjem – najpre zbog stresa.

….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2