LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 13 – 20. JULA 2020: Ovnovima kriza u odnosima, Lavovi uživaju u životu, Bikovi razočarani, Vodolije se osećaju usamljeno!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 13 – 20. JULA 2020: Ovnovima kriza u odnosima, Lavovi uživaju u životu, Bikovi razočarani, Vodolije se osećaju usamljeno!

12 јула, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

Osećaj neispunjenosti i emotivnog nezadovoljstva biće prisutan kod vas, koliko god da je odnos sa partnerom trenutno normalan i stabilan. Jednostavno, vama nešto nedostaje, vama nešto fali da biste bili srećni i ispunjeni. Trenutno ne gledate optimistično na vašu vezu, sami sebe „spuštate“ razmišljanjima koja vas opterećuju, u suštini – pravite problem bez problema. Najpre sebi. Partner pokušava da vas pokrene i „digne“ ali je to prilično zahtevan zadatak u ovoj sedmici za njega.

Slobodne Vage – možete se romantično zaljubiti, isfilmovati neku fatalnu ljubavnu priču od koje moram priznati – malo šta istinski može da bude. Nisu ovo dani za ljubav niti za nove ljubavne početke. Sačekajte malo…

 

ŠKORPIJA

Jedan čudan period za vaša emotivna partnerstva. Iako je na prvi pogled kao sve u redu, ispod površine postoji veliko nezadovoljstvo, strahovi, opterećenost mnogim pitanjima, a vrlo moguće i sumnja i jaka ljubomora i to obostrana. Biće teško uspostaviti pravu komunikaciju, razgovori će biti šturi i kao da ćete oboje izbegavati teme za koje znate da bi mogle doneti trzavice, a sa druge strane – oboje će vas mučiti osećaj nedorečenosti. Pokušajte da izbegnete ovo time što ćete biti aktivniji u društvenom životu i opustiti se.

Slobodne Škorpije – period kada je prošlost ponovo aktuelna. Neko će vam doći, ali ne da bi ostao nego samo da bi otišao ponovo. Ukoliko se nadate rešenju i konačnom zaključku – teško….

 

STRELAC

Problem u komunikaciji sa osobom koju volite je prilično naglašen, koliko god vas dvoje zatvarali oči i pravili se da je sve u redu. U suštini, kada razgovarate – ne pričate o onome što je oboma suštinski važno, već se vrtite u nekim besmislenim pričama i temama koje ste odavno prežvakali. Povremenu napetost u ovoj sedmici aktiviraće sve ono što je vezano za eventualni zajednički posao ili za finansije. Neće biti rasprave – oboje ćete pre prećutati da ne biste izazvali raspravu.

Slobodni Strelčevi – vrtite se u krug i ništa konkretno ne postižete. Malo flertujete i ništa više. Prošlost vam u ovoj sedmici visi nad glavom i konstantno vas podseća na sebe, želeli vi to ili ne želeli.

 

JARAC

Prilično zategnuta i napeta situacija u vašim emotivnim relacijama. Pomračenje Meseca u vašem znaku, plus opozicija Venere i Sunca iz partnerskog polja sa Saturnom i Plutonom u vašem polju ličnosti – sve ovo govori o osećaju nezadovoljstva koje će biti jako prisutno. Možete ponovo pokrenuti neka stara pitanja koja ni u prošlosti niste uspeli da rešite, a nećete uspeti ni sada. Kod pojedinih parova čak može doći i do odluke o odvajanju, bez obzira da li je to odvajanje trajne prirode.

Slobodni Jarčevi – trenutno ne vidite neku posebnu ljubavnu perspektivu ispred sebe. Nemate veliki izbor – ili osobe koje su zauzete ili sa kojima imate veću razliku u godinama….ili neka emotivna prošlost sa kojom ne znate šta ćete…

 

VODOLIJA

U suštini, ništa se loše u ovoj sedmici neće dešavati u vašim partnerskim odnosima. No, ili ćete imati osećaj da ste ovaj period prespavali, ili ćete osećati neki unutrašnji pritisak i tenziju. Ova vrsta eventualnog nezadovoljstva, preispitivanja odnosa i aktiviranje strahova nije tog tipa da bi mogla dovesti do rasprave sa voljenom osobom. Nekako mi pre izgleda da ćete se ćutke, sami sa sobom boriti i maltretirati razmišljanjima….Pokušajte da se opustite, ne „spuštajte“ sami sebe….

Slobodne Vodolije se čas osećaju usamljeno i razmišljaju o nekom novom početku…..a kada vas neko „startuje“ oduvate ga na keca bez velikog razmišljanja. Nije ovo period za nove početke, niti ste vi spremni za tako nešto…

 

RIBE

Pred vama je jedna čudna nedelja u kojoj vaše zadovoljstvo u emotivnim relacijama najpre zavisi od toga na koji način ćete gledati na odnos sa voljenom osobom. Ukoliko budete u pesimističnom raspoloženju, naći ćete sto i jedan razlog da budete tužni, emotivno nezadovoljni i da na neki mračan način razmišljate o budućnosti vaše veze. Ukoliko uključite vaš optimizam kojeg uvek ima, samo ako mu dopustite – onda ćete shvatiti da partner radi sve što je u njegovoj moći da opstanete kao par i da je dušom i telom vaš. Pa vi sad vidite šta ćete i kako ćete.

Slobodne Ribe – romantiku uključite od sledeće sedmice pa na dalje. U ovoj – bolje ne ulazite u neke nove (a ni stare) emotivne priče, jer ćete se debelo razočarati. Kad tad.

Стране: 1 2