HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Skloni ste nervozi danas, pa lako ulazite u svađe sa voljenom osobom!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Skloni ste nervozi danas, pa lako ulazite u svađe sa voljenom osobom!

12 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Ukoliko imate neku dilemu vezanu za posao, poslušajte savet saradnika i nećete se pokajati. Današnji dan vam je generalno povoljan i većih problema ne bi trebalo da bude.

LJUBAV: Pred vama je jako lep period za ljubav. Pored sebe imate osobu na koju se uvek maksimalno možete osloniti. Možete da očekujete da će vaš odnos naoredovati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nadutosti. Povedite računa o ishrani kao i o organima za varenje. Unosite dovoljno tečnosti i izbegavajte unos namirnica koje nadimaju.

 

BIK

POSAO: Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete na svoj posao. Ako budete dali sve od sebe na ovom polju ćete postići uspeh. Iako je nedelja, otvoriće vam se neke dobre mogućnosti.

LJUBAV: Skloni ste nervozi danas, pa lako ulazite u svađe sa voljenom osobom. Smirite malo svoj temperament. Potrudite se da date sve od sebe kako biste stanje doveli u red.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća. Generalno ste sada skloni problemima sa zdravljem i imunitet vam je oslabljen. Potrudite se da povećate unos vitamina.

 

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da se od vas zahteva da neke poslove ponovo proverite, da prvi put nešto niste uradili kako treba. Vreme je da ispravite greške iz prošlosti bilo da su one sitne ili krupne.

LJUBAV: Želite da priuštite neko lepo iznenađenje voljenoj osobi i puni ste romantičnih predloga. Možete da očekujete da ćete danas biti zadovoljni svojim ljubavnim poljem.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dobro stanje kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da očekujete generalno stabilnu situaciju. Posvetite se sebi i ljudima koje volite- uživajte!

 

RAK

POSAO: Pred vama je mogućnost da zajedno sa svojim saradnicima ostvarite zapažen uspeh na polju posla. Možete da se nadate da će vas faktor sreće pratiti u vašim poslovima danas.

LJUBAV: Pojavila se nova osoba u vašem životu koja vam se jako dopada. Uradićete sve što možete kako bi i ona vas primetila. Uskoro vam se bliži mogućnost da uđete u vezu sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stopalima. Povedite računa o povredama stopala ili nekim sličnim komplikacijama. Važno je da nosite udobnu obuću i da se pazite prilikom vežbanja.

 

LAV

POSAO: Moguće je da ste napravili neke manje propuste na poslovnom planu jer niste spremili baš dobru organizaciju. Sada je na vama prilika da ispravite neke od grešaka.

LJUBAV: Smatrate da je vaš partner veoma tvrdoglav a ne zapažate da većinu njegovih osobina posedujete i vi. Današnji dan vam je generalno teži za komunikaciju i može biti sukoba.

ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa bešikom. Podložni ste upalama, problemima sa infekcijama i tome sl. Možete da očekujete teži dan za polje zdravlja pa budite oprezni.

 

DEVICA

POSAO: Čvrsto verujete u pozitivan ishod kada je u pitanju poslovno polje. Nemate većih briga i dobro vam ide! Potrudite se da ostavite i malo slobodnog vremena zauživanje u vikendu.

LJUBAV: Dolazi vam osoba iz prošlosti sa kojom biste konačno trebali da raskrstite priču. Vreme je za nova dešavanja! Spremni ste da napravite prvi korak kako bi je osvojili.

ZDRAVLJE: Moguće je oticanje nogu. Povedite računa o mogućim problemima sa viškom vode u organizmu. Oko svih simptoma i problema se posavetujte sa lekarom.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2