ŽENA VAGA: Nežna dama, puna ljubavi i razumevanja, jednostavno DIVNA ŽENA!

ŽENA VAGA: Nežna dama, puna ljubavi i razumevanja, jednostavno DIVNA ŽENA!

9 јула, 2020 Off By MAKI

 

Vaga je oličenje jina i janga, žena Vaga je fascinantna mešavina racionalnog ponašanja i nepredvidivih emocija, ona će uraditi nešto sasvim pogrešno a zatim će se iskupiti svojim sarmom.

 

 

Međutim, ona je uvek otvorena za zdravo rasuđivanje i priznaće svoje greške ako je logikom ubedite u svoje argumente. Sposobnost da se izabere prava opcija kad ima mnogo mogućnosti, može često da izazove neodlučnost kod žene vage. Žena Vaga vas može izfrustrirati kada ne može da se odluči koji film ćete gledati, ali ruku na srce; njeno kolebanje znači da želi da donese najbolju odluku za vas. One su odlični prijatelji, i uzeće u obzir vaš ukus, vaše želje i potrebe, kao da su njihove. Žena Vaga jako voli društvo, i potpuno će se predati prijateljima i porodici. Žena Vaga će se najčesće družiti sa lavom i strelcem.

 

 

 

Vagu fascinira ravnoteža i simetrija. Često su to osobe koje cene ravnopravnost, ne podnose nepravdu gde god ona bila i čine sve da je otklone. Nisu skloni suočavanju bez razloga i više vole da sačuvaju mir, gde je to moguće. Baš kao što su potrebna dva predmeta za ravnotežu tako i vage češće biraju da su u grupi ili paru, nego da su sami. Predstavnice ovog znaka zodijaka, vrlo su elokventne, saosećajne i gaje veliku dozu empatije prema svim ljudima, kojima su uvek spremne da pomognu u nevolji i da se za njih zauzmu.

 

 

 

Iako su žene ovog horoskopskog znaka Vaga po svom karakteru veoma osetljive i emotivne, najčešće su vrlo spremne i sposobne da takve svoje „slabosti“ nadvladaju, i da postanu vrlo „oštre“ i odlučne u ostvarivanju sopstvenih ideja i ciljeva.

Žene rođene u znaku vage su vrlo prijemčive za svaku vrstu partnerskih odnosa, i uvek su spremne da saslušaju svačije mišljenje ili prihvate tuđi stav, pre nego što donesu svoju definitivnu odluku.

Стране: 1 2