STRELAC: Nemojte ga pitati za mišljenje, ako NISTE SPREMNI da čujete BRUTALNU ISTINU, koju uvek govori!

STRELAC: Nemojte ga pitati za mišljenje, ako NISTE SPREMNI da čujete BRUTALNU ISTINU, koju uvek govori!

9 јула, 2020 Off By MAKI

Neke karakeristike strelca jednostavno ćete obožavati, a ima i onih drugih zbog kojih će vam oni ići na živce. Ovo su osobine strelca u horoskopu.

Znaku strelca pripadaju osobe rođene u periodu od 22. novembra do 21. decembra. Ovaj znak je pod vladavinom planete Jupiter, što ga po mnogima čini jednim od najbojih znakova zodijaka.

Pitate se šta to uopšte znači i na koji način formira osobine strelca? E pa ovako: Jupiter je planeta optimizma, napretka, znanja, sreće, putovanja. Može se reći da su strelčevi u horoskopu ljudi rođeni pod srećnom planetom.

Ne, to ne znači da im se sva vrata u životu otvaraju bez kucanja i da im sve dolazi na tacni i bez truda. Ali znači da su dovoljno puni energije, otimizma, vere i žara da sve što zamisle i ostvare.

Druga vrlo bitna karakteristika strelca jeste iskrenost. Ili, da budemo precizniji: brutalna iskrenost. Nemojte ih pitati za mišljenje ako niste spemni da čujete istinu. Možda će je uviti u šarenu foliju da izgleda lepše, ali će je reći. Zbog toga su veoma slični škorpijama u horoskopu. Ovo može biti ona osobina strelaca u horoskopu koja će vam ići na živce. Uopšte nisu taktični!

 

S obzirom da je pod vladavinmom Jupitera, ovaj horoskopski znak uvek je okrenut napretku, znaju, intelektualnom razvoju i mnogi od njih su pravi štreberi ceo svoj život. Imaju vrlo razvijen vokabular, širok spektar znanja o svemu i svačemu i uvek su vrlo zanimljivi sagovornici. Jednostavno,od njih uvek možete naučiti nešto novo.

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2