ŽENA VAGA: Nežna dama, puna ljubavi i razumevanja, jednostavno DIVNA ŽENA!

ŽENA VAGA: Nežna dama, puna ljubavi i razumevanja, jednostavno DIVNA ŽENA!

9 јула, 2020 Off By MAKI

VAGA vlada sedmom kućom u prirodnom hosroskopu, koja se odnosi na bračnog partnera, kao i na one koji stoje nasuprot „ja“ odnosno naše ličnosti.

 

 

Vladar, vazdušna Venera, čini ove ljude pravednim, šarmantnim, prefinjenim. Rođeni estetičari, istinski zaljubljenici u nežnost i otmenost, izbegavaju konfliktne situacije po svaku cenu.

Popustljiva i prilagodljiva, vaga će učiniti sve da bi bila okružena harmonijom, lepotom i mirom. Tek ako je Venera pogođena izuzetno teškim aspektima, može biti lenja, tvrdoglava, čak i depresivna. No, tipična, uslovno rečeno prosečna Vaga je ljubazna, iskrena, plamenita. Lako ju je prepoznati u društvu po razdraganosti i zvonkom smehu koji deluje zarazno.

 

 

 

Pošto nije površna, ima dubok osećaj za istinske vrednosti. Težnja ka savršenstvu nagoni je da ništa u životu ne prihvata a priori. Ne voli generalizacije, pa će za svaku konkretnu situaciju imati odgovarajuće razloge. Pažljivo prilazi datom problemu sa svih strana, ne propuštajući ništa slučaju… Moramo naglasiti da su izuzetno dobri i odani prijatelji. Sva njihova otvorenost, čistota i plemenitost dolaze do izražaja u načinu na koji pristupaju svojim prijateljima. Pažljivo će saslušati i najnelagodnije probleme, iskreno se trudeći da pomognu koliko god mogu. Iako su izrazito komunikativne i društvene, nemaju mnogo prijatelja. Pre bi se moglo govoriti o nekolicini pažljivo odabranih prema specifičnim kriterijumima. Žena Vaga je oličenje pravde i ravnoteze. Nju predstavlja idealno uravnotežena Vaga, besprekorna i savrsena. Vage su drustvene osobe i imaju dar za komunikaciju.

 

 

Žena Vaga je harizmatična i očaravajuća osoba, što će lako privući ljude iz njene okoline.

Nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2