DOBRODOŠLA BIVŠA LJUBAVI: Ove znakove TOKOM LETA očekuje SUSRET sa BIVŠOM LJUBAVI i povratak nekih LEPIH USPOMENA!

DOBRODOŠLA BIVŠA LJUBAVI: Ove znakove TOKOM LETA očekuje SUSRET sa BIVŠOM LJUBAVI i povratak nekih LEPIH USPOMENA!

9 јула, 2020 Off By MAKI

Leto je godišnje doba koje sa sobom nosi neke nove avanture i nove ljubavi. Međutim, ovo leto će nekim znacima doneti i povratak bivših ljubavi. Samim tim, vratiće se neke lepe uspomene i neke stare ljubavi, jer prosto neka osećanja ne mogu da nestanu u potpunosti. Upravo pripadnike horoskopskog znaka Rak, Vaga i Ribe tokom letnjih meseci očekuje susret sa bivšim partnerom. U nastavku teksta pročitajte šta je leto pripremilo za vas i da li će vam povratak bivše ljubavi doneti suze ili osmeh.

 

 

 

RAK

 

 

Rakovi su poznati po tome da teško odlaze od osobe koju vole. Da bi se to desilo neko zaista treba da im slomi srce do kraja. Međutim, kada se Rak odluči za kraj ne postoji ni teoretska šansa da se vrati na staro. U prošlosti ste bili u vezi sa jednom osobom, koju ste mnogo voleli. Ta osoba vas je povredila i zbog toga je vaša veza doživela kraj. Možda vi smatrate da ništa više ne osećate prema toj osobi, ali ćete tokom letnjih meseci shvatiti da grešite. Upravo vas tokom meseca jula očekuje susret sa bivšim partnerom, na jednom vašem zajedničkom mestu. Imaćete priliku da razgovarate sa bivšim partnerom i shvatićete da još uvek osećate nešto prema njemu. Vratiće vam se uspomene tokom meseca jula i stićiće vas sećanje. Shvatićete da vas vaš partner nije zaboravio, a ni vi njega. Možda se neće ništa bitno desiti, ali će vam svakako biti drago što ste sreli svoju bivšu ljubav.

 

 

VAGA

 

 

Vage su poznate po tome da su jako hrabre i odlučne osobe. Međutim, vrlo su neodlučne kada je ljubav u pitanju. Vage zaista žive za ljubav i često im se dešava da praštaju osobi koju vole, čak i onda kada ona to ne zaslužuje. Ali one to rade samo zbog velike ljubavi, koja postoji u njihovom srcu. Davno ste bili u vezi sa osobom za koju ste zaista živeli, međutim, vaša veza se završila zbog toga što vaš partner nije umeo da vas ceni. Ubeđeni ste u potpunosti da ste preboleli tu osobu, ali tokom letnjih meseci shvatićete da to baš i nije tako.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2