VEROVALI ILI NE: Datum venčanja otkriva hoćete li ostati u braku do kraja života ili ipak ne? Brojevi kriju tajnu…

VEROVALI ILI NE: Datum venčanja otkriva hoćete li ostati u braku do kraja života ili ipak ne? Brojevi kriju tajnu…

8 јула, 2020 Off By MAKI

 

Broj venčanja 6

 

Ako ste odabrali baš ovaj datum za svoje venčanje, dobili ste blagoslov Venere za svoju bračnu zajednicu. Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka, mada to ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara, već sami partneri moraju voditi računa šta rade i moraju čuvati svoju vezu od raznih iskušenja. Naprotiv, može čak značiti da postoji potreba da se bračni partneri trude više od ostalih da bi ostvarili ono što žele zato što je brak najvažnija stvar u njihovom životu. U braku bi supružnici uvek trebalo da daju sve od sebe da se izglade svađe, a ovaj brak pod vladavinom Venere omogućava pomirenje u svakoj situaciji. Budite idealista, neka vaša ljubav bude prirodna, jer to je snaga ovog braka.

 

Broj venčanja 7

 

Ako ste izabrali ovaj dan za svoje venčanje, budite spremni za izmene planova u poslednjem trenutku. Iako broj sedam ukazuje na iznenađenja u svakodnevnoj rutini, može ukazivati i na spas u poslednjem trenutku. Uran vlada situacijom, a njegov broj 7 može označavati i greške i ishitrene odluke. Ovo može biti venčani dan za koji se odlučuju osobe koje nemaju isto poreklo, istu veru ili istu nacionalnost. Obe strane ove bračne zajednice će zahtevati izvestan stepen slobode.

 

Broj venčanja 8

 

Odlučujući se za ovaj datum venčanja vi pokazujete da želite da budete složni sa svojim partnerom u svakom pogledu, pa i u seksualnom koji smatrate veoma važnim faktorom sreće u braku. Ovi partneri razumeju se pogledima, pa je tako i pri prvom susretu oboma odmah bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo. Biće uspešni u zajedničkom poslu, ali će i u svakom drugom pogledu biti složni kao par. Ovo, takođe, može biti brak dvoje ljudi spremnih da se žrtvuju za karijeru svog partnera, diveći se hrabrosti koju partner pokazuje hvatajući se u koštac sa izazovima svoje profesije.

 

Broj venčanja 9

 

Ako ste za svoj dan venčanja odabrali ovaj datum, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana odluči za bekstvo od kuće radi sklapanja braka. Među partnerima postoji čvrsta duhovna veza, bilo da su oni toga svesni ili ne. Brak sklopljen ovog dana je sudbinski, iako se čini da su svi bili protiv njega i da mu ni druge okolnosti nisu išle na ruku. Moguće je da se radi o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju, emocionalne ili fizičke prirode, koju uz pomoć bračnog partnera žele da prevaziđu. Ako su potrebne žrtve, one će biti učinjene iz ljubavi.

Стране: 1 2