VEROVALI ILI NE: Datum venčanja otkriva hoćete li ostati u braku do kraja života ili ipak ne? Brojevi kriju tajnu…

VEROVALI ILI NE: Datum venčanja otkriva hoćete li ostati u braku do kraja života ili ipak ne? Brojevi kriju tajnu…

8 јула, 2020 Off By MAKI

Sve ono što muškarac i žena odlučuju u vezi sa svojim brakom je važno, a jedna od najznačajnijih odluka može biti ona koja se tiče samog datuma venčanja. Datum koji budući supružnici izaberu može odrediti tok njihovog bračnog života.

 

Evo kako se izračunava taj broj: saberite mesec, dan i godinu vašeg venčanja i svedite taj zbir na jednocifren broj. Na primer za venčane 27. aprila 1980. godine (27+4+1980= 2011= 2+0+1+1= 4). Čak i ako ste već zaronili u bračne vode ovo računanje ima smisla, jer vam može dati novi i neobičan ugao posmatranja vašeg braka.

 

Broj venčanja 1

 

Ovim datumom vlada Sunce. To potvrđuje značaj onoga što je u braku važno. Period zabavljanja je bio nezaboravan a i sam susret je bio veoma romantičan. Izbor baš ovog datuma za venčanje ukazuje na to da ste vi veoma zaljubljen i nežan par, da težite potpunom sjedinjavanju sa bračnim partnerom. U vama postoji snažna želja da brak uspe, pa ste verovatno temeljno proverili jedno drugo pre nego što ste objavili veridbu.

 

Broj venčanja 2

 

Ako se odlučite za ovaj dan, ili želite venčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Majčini saveti će u braku biti ili u potpunosti prihvaćeni ili sasvim odbačeni. Emocionalna zrelost će biti veoma važan faktor uspeha ovog braka. U svakom slučaju, nemojte se iznenaditi ako svi budu pustili neku suzu na vašem vjenčanju, jer će svi biti veoma dirnuti. Razlog za sklapanje ovog braka kojim vlada Mesec je najverovatnije želja za porodicom i toplinom doma, ili želja da se nađe srodna duša koja voli decu ili je u stanju da prihvati decu iz prethodnog braka i pokuša da im pruži roditeljsku ljubav. Ako su deca jedini razlog za sklapanje ovog braka, možda je bolje da još jednom preispitate svoju odluku.

 

Broj venčanja 3

 

Ako se ne šalite kada kažete da hoćete da sklopite brak iz interesa, onda vam venčani dan broj 3 savršeno odgovara, kao vid oporavka vašeg materijalnog stanja kroz bračni dogovor. Možda ćete biti zabrinuti zbog mišljenja okoline, ali i opsednuti idejom da vaše venčanje mora da bude najveće i najlepše. Ipak, ako očekujete mnogo od braka, spoj broj 3 vam garantuje razočaranje. U ovoj vezi pod vladavinom Jupitera verovatno će se izroditi puno dece, a porodični skupovi će predstavljati važan do vašeg života.

 

Broj venčanja 4

 

Ako ste razmišljali o svim obavezama i odgovornostima koje brak donosi i pažljivo odmerili „za“ i „protiv“ ove važne odluke, verovatno ste izabrali dan broj 4 za svoje venčanje. Značaj ovog datuma venčanja je vernost do groba. Par spojen u bračnu zajednicu ovog dana u stanju je da radi zajedno, da ostvari sve svoje ciljeve koje partneri pojedinačno ne bi uspeli da ostvare.

 

Bilo da se radi o kupovini kuće ili započinjanju porodičnog posla, sve što budete radili pažljivo ćete prethodno isplanirati. Možda vas je sama sudbina spojila sa vašim partnerom. Potreba za sigurnošću ponekad je glavna motivacija za opstanak braka. Pustiti korene, nastaviti porodično ime, izgraditi budućnost, neke su od fraza koje se vezuju za opstanak ove bračne zajednice kojom vlada Saturn.

 

Broj venčanja 5

 

Ako ste izabrali ovaj datum za dan svoga venčanja, znači da ste akcenat stavili na kvalitet komunikacije koju imate sa svojim partnerom. Ova veza se mora boriti protiv dosade. Veza će obilovati putovanjima ili promenama mesta boravka. Mladi ljudi koji se rano venčaju i pomažu jedno drugom tokom studija, ostajući aktivni i zainteresovani za svet oko sebe, pravi su prirmer ovog braka kojim vlada Merkur.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2