Veza sa istim horoskopskim znakom, da ili ne? Otkrivamo šta na to kažu najbolji astrolozi!

Veza sa istim horoskopskim znakom, da ili ne? Otkrivamo šta na to kažu najbolji astrolozi!

8 јула, 2020 Off By MAKI

Pojedini znakovi se dobro slažu sa suprotnim polom istog horoskopskog znaka, dok bi neki morali iz korena da se promene.

Ljubavna veza sa istim horoskopskim znakom može biti komplikovana, budući da će u nekim momentima druga osoba biti kao ogledalo za sve vaše vrline i mane. Potražite svoj znak i saznajte koliko je za vas dobro da budete u vezi sa istim zodijakom.

Ovnovi

 

Ovo može biti opterećujuća kombinacija. Oboje ste „usijane glave“, želite da sve bude po vašem, a kada nešto pođe po zlu, volite da okrivite druge. Sa druge strane, dva ovna međusobno dopunjuju svoje strasti i zajedno se dobro zabavljaju. Fer-plej je ključ za uspeh ljubavne veze između dva Ovna, iako će uvek postojati međusobne „borbe“. Vaš moto treba da bude „Nikad ne idite ljuti u krevet“.

Bikovi

 

Bik je tvrdoglav, uvek usmeren na ono što on želi. Ukoliko ste i vi usmereni na to isto, odlično! Ukoliko niste, a želite da vam veza uspe, oboje biste morali da proširite svoje vidike, što ne bi bilo lako ni za jedno od vas dvoje. Glavni problem je u tome što ste oboje strastveni u vezi svojih ideja i mišljenja, pa ukoliko je jedno od vas dvoje konzervativno, a drugo liberalno, u velikom ste problemu. Jedino sport i senzualna zabava mogu da vas održe zajedno.

 

Blizanci

 

Blizanci nikada nisu dosadni jedni drugima. Zapravo, tu se možda radi o previše nepredvidivosti koja postoji. Jedno od vas dvoje moraće da bude „stabilno“ u vezi i da brine o domu, a ukoliko se to ne dogodi ubrzo, male su šanse da ćete ostati zajedno dovoljno dugo da se razviju duboke emocije. Sa druge strane, pozitivna strana veze dva Blizanca jeste to zajedno možete razgovarati o svemu i uživati u društvenom životu.

 

Rakovi

 

Ovo je jedna od najboljih kombinacija kada je reč o vezama između istih znakova. Oboje volite da negujete jedno drugo i da se mazite kod kuće. Ali, najveća mana u ljubavnom odnosu dva Raka jeste da kada naučite da tolerišete promenljivo raspoloženje druge strane i da ih ne shvatate lično, vaša „majčinska“ tendencija koju oboje posedujete može da vam uništi seksualni život.

 

Lavovi

 

Ljubavna veza između dva Lava je prilično nestabilna kombinacija. Lav voli veliku količinu pažnje, a kada je nedobije, u stanju je da se naljuti, pa ga druga strana mora razvedravati i činiti da se oseća posebno. Ukoliko je vaš partner takođe Lav, pa ima sve ove osobine isto kao i vi, dešava se da nijedno neće da popusti. Strast između vas je velika, što je odlično kada je u pitanju seks, ali pripazite da ne kažete nešto pogrešno u vrtlogu strasti, što može napraviti fatalnu štetu vašoj vezi. Međusobno poštovanje je ključ da zajednica dva Lava opstane.

 

Device

 

Ukoliko ste oboje posvećeni višim ciljevima – brizi o bolesnima ili službi, ovo može biti rajska kombinacija. Samo ne pokušavajte da se dokazujete svojoj drugoj polovini ili da kritikujete njegovo ponašanje, jer će vam to uništiti strast. Previše analiziranja može potpuno ugasiti vezu. Sadite biljke ili vežbajte jogu zajedno – tako ćete izvući najbolje jedno iz drugog.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2