LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2020.

6 априла, 2020 Off By botanika

VAGA

Ne ulazite u vezu sa nekim ko vas je svojevremeno povredio nekim komentarima koji nisu bili na svom mestu. Prilično ste nervozni ili nestrpljivi i želećete da razgovarate o svojim problemima sa jednim Bikom, Lavom ili Škorpijom. Moguć je susret negde  sa jednim Rakom koji vas je oduvek dobro razumeo.

 

ŠKORPIJA

Moguće je  pokušaj pomirenja sa osobom koja nije duže vreme u kontaktu sa vama. Moguće da će vam se javiti nekadašnja simpatija ili partner prema kome niste nimalo ravnodušni ali verovatno nećete preduzeti potrebne korake da biste vezu osmislili na način na koji bi to trebalo.

 

STRELAC

Verujete da ćete naći način kao da ubedite Vodoliju, Lava ili Jarca da prihvate neku vašu ideju u vezi sa eršavanjem zajedničkog problema. Imate dobre namere prema jednom Raku ili Vagi ali niste sigurni da li vas oni prihvataju na način kako biste želeli i da li imaju bar delimično slične potrebe kao i vi.

 

JARAC

Osećate veliku potrebu da sve postavite u svom životu na pravo mesto i da ne dozvolite da vam bilo ko govori šta treba da radite iako vam je u stvari više nego potreban savet. Vaš emotivni život je daleko od sređenog i verovatno ste svesni toga ali ne i spremni da napravite veliku promenu u svom životu u pravcu u kom biste želeli.

 

VODOLIJA

Imate priliku da negde izađete zajedno sa osobom koja vam je pretpostavljeni ili mnogo starija od vas i vi ćete se dvoumiti jer niste sigurni da li je to samo kao neka vrsta poslovnog sastanka ili vas zove jer joj se dopadate. Nemojte odbiti Jarca ako duže vrem pokušava da sa vama uspostavi blizak odnos.

 

RIBE

Mnogo toga se dešava na ljubavnom planu što bi trebalo da uradite ili da se oko nekog angažujete ali vi ćete verovatno to odbiti, naročito ako se radi o osobi koja vas je više puta uvredila ili nije bila prema vam afer. Svesni ste da je partner jako zauzet i da nema mnogo vremena za zajedničke izlaske.

Стране: 1 2