LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2020.

6 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

Današnji dan vam može doneti mnogo toga interesantnog ali i mnogobrojna uzbuđenja. Ne odustajete od svojih snova, pokušajte da date od sebe sve što možete d abi se odnos doveo na onaj nivo na kome se vi odbor osećate, čak iako nije baš sve kao što ste zamišljali.

 

BIK

Verovatno ste skloni raspravama jer ste preosetljivi i niste spremni ni na kakve ustupke. Neko želi da vas upozori na nešto što se priča o vama ali vi kao da ne obraćate mnogo pažnje na to i verovatno ćete biti spremni samo da drugima namećete svoje stavove. Stalni partner je sklon raspravama baš kao i vi.

 

BLIZANCI

Svestni da vam mnogi ukazuju pažnju i dapokušavaju da vam daju savete za vaše dobro ali niste spremni nikog da slušate. Mislite na neku Vodoliju ili jednog Ovna sa kojima biste mogli imati dobru vezu ali vi niste naročito aktivni, čekate da vas partner pozove, vi ne pravite prvi korak ka tome.

 

RAK

Prilično ste nezadovoljni situacijom u kojoj se nalazite jer nešto ne možete da rešite na obostrano zadovoljstvo a niste spremni ni da popustite kada se radi o jednom Biku, Vagi ili Škorpiji. Prilično ste nametljivi ali znate zašto to radite i šta želite. Ima mnogo onih koji bi rado sa vama bili u ljubavnoj vezi.

 

LAV

Spremni ste da u nečemu popustite. Dan vam može doneti susret ili romansu sa nekim ko će biti po mnogo čemu vam sličan i sa kim možete ostvariti dobru emotivnu vezu. Moguća romansa sa Vodolijom ili Bikom.

 

DEVICA

Današnji dan vam donosi velike prohteve članova vaše porodice a vi ste ona strana koja treba da im ispuni želje. Ako ste slobodni, verovanto vam se dopada osoba koja je veoma privržena svojim roditeljima ili veoma ambicozna. Moguća je romansa sa Vagom.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2