LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. APRIL 2020.

7 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

U svom ste elementu u komunikaciji sa jednim Strelcem, Vodolijom ili Devicom u potpunosti spremni da se upustite u novu vezu, najverovatnije sa nekim ko često putuje u inostranstvo. Ako planirate i sami put, sjajno ćete se provesti. Možete očekivati dobar provod sa osobama koje su vam slične.

 

BIK

Uspevate da kontrolišete emocije i da se previse ne nervirate oko nečega što vam neće doneti nikakvu satisfkaciju. Pokušajte da budete opušteniji da ne vrednujete sebe u ljubavi na osnovu mišljenja koje partner ima o vama kao o osobi koja je uspela u karijeri ili ne.

 

BLIZANCI

Kod vas je pojačana intuicija koja vam donosi vam mogućnost razgovora sa nekim ko se bavi umetnošću ili ako ste i sami umetnik, interesuje vas neko ko ima neke veze sa vašom profesijom, možda samo posredno. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom.

 

RAK

Dan je izuzetno povoljan za ljubavne sastanke, posebno s nekim drugim Rakom ili Bikom ali samo ako zadržite potpunu intimnost ili ako ste u tajnoj vezi i ne izlazite u javnost jer vas to može kompromitovati. Dan je mnogo povoljni za žene, dok se muškarcima preporučuje da na delima dokažu ono o čemu pričaju.

 

LAV

Danas prilično nuhvatljivim i nestalnim i tako se postavljate i kada je ljubav u pitanju, tako da vaš partner ne može da ima u vas neograničeno poverenja. Ostavljate utisak nestalnosti ili vam je to samo imidž koji svesno izgrađujete.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2