HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Rakovi uživaju u romantičnim trenucima sa partnerom,Strelčevi skrivaju tajnu!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Rakovi uživaju u romantičnim trenucima sa partnerom,Strelčevi skrivaju tajnu!

5 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

Imate dobre planove za provod i učinićete sve i da ih sprovedete u delo. Emotivni partner se možda baš i neće složiti sa svim stavkama koje ste isplanirali, ili će se truditi da deo vremena provede u svom društvu. Ipak, pred sobom imate jedan lep i ispunjen dan. U vrlo ste strastvenom raspoloženju.

 

BIK

Voljena osoba je puna energije i spremna na svakakve izazove, a vi biste radije da se malo odmorite, da provedete više vremena usmereni samo na sebe. Moguće je da ćete tek u kasnim popodnevnim satima uspeti da ugovorite viđenje. Ipak, i sa samo par zajednički provedenih sati, bićete zadovoljni.

 

BLIZANCI

Vaša okolina očekuje da obavite neke poslove ili dogovore na koje ste se obavezali. Danas nemate nekih posebnih dešavanja, uglavnom će vreme proteći u susretima i opuštenim razgovorima sa prijateljima ili sa ljudima koji su vam dragi. Možete kontaktirati i simpatiju, spremna je za susret sa vama.

 

RAK

Ukoliko ste usamljeni, savetujem vam da izađete i odete malo u provod, oraspoložićete se i provesti bolje nego što to očekujete. Ukoliko imate voljenu osobu, pred vama je dan ispunjen romantikom, intenzitetom i senzualnošću.

 

LAV

Spremni ste da se danas „žrtvujete“ zarad drugih. Koliko će to ispasti dobro na kraju, to ćemo tek videti. U svakom slučaju, postavićete se i prema članovima porodice i prema emotivnom partneru na najbolji mogući način. Spremni ste na ustupke i prilagođavanja, sve zarad dobre atmosfere i mira.

 

DEVICA

Imate jedan izuzetan dan pred sobom. Uživajte u vremenu koje ćete provesti sa osobama koje su vam zanimljive ili sa emotivnim partnerom. Ukoliko ste sami, odličan je trenutak da pokrenete jaču komunikaciju sa nekim ko vas privlači. Takođe, moguća su i nova poznanstva……

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2