LJUBAVNI HOROSKOP za 27. MART 2020.godine

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. MART 2020.godine

26 марта, 2020 Off By ludarito

Vaga

Imate potrebu da izađete iz okvira vaše svakodnevne rutine i učinite nešto neobično, pomalo luckasto i uzbudljivo. Ako imate društvo koje je spremno da vas u tome prati, tim bolje. U vašem mestu stanovanja sigurno postoje lokacije koje još uvek niste otkrili, pa ne bi bilo loše da na ovaj način zadovoljite svoj avanturistički duh.

 

Danas bi mogao da se pojavi vaš bivši-bivša ponovo u vaš život. Iako mislite da ste sa tim završili, izgleda da niste. Niste sigurni? Dvoumite se šta da radite? Popričajte sa njim-njom o prošlim greškama i možda ponovo izgladite odnose. Biće onako kako vi budete želeli.

 

Škorpija

Vi ste neko ko poseduje mnogobrojne talente, a dans biste jedan mogli da poprilično unovčite. Naravno, potrebno je još dosta truda i vremena, ali svi kreativni projekti koje danas započnete, pored zadovoljstva koje sa sobom donose, obezbediće i finansijsku satisfakciju. Takođe, danas nađite vremena za jednog člana porodice. Potrudite se da pažljivo saslušate sve što ima da vam saopšti.

 

Nepopravljivi ste detaljista i perfekcionista, ali imajte na umu da nisu svi takvi. Štaviše, jako je malo ljudi takvo. Moguće je da ćete danas pod uticajem planetarne energije poželeti da je vaš partner perfekcionista i početi da ga-je kritikujete. Ali pre nego što ga-je razbucate na parčiće, razmislite da li vi vodite računa baš o svemu.

 

Strelac

Vaš fizički izgled je danas vaš najveći adut. Zadovoljni ste u sopstvenoj koži i vaše samopouzdanje povodom toga neće ostati neprimećeno. Ukoliko ste raspoloženi za romantiku i flert, imaćete prilično uspeha kod suprotnog pola. Ne dozvolite da vam išta pokvari raspoloženje – ovo je vaš dan!

 

Bilo da danas odete na neki društveni događaj ili prošetate gradom, velika je verovatnoća da ćete sresti bivšu ljubav. Iako ste mislili da ga-je nećete više nikada videti, odjednom će biti ispred vas. Razmislite dobro šta želite da uradite, posebno ako ste trenutno u vezi. Da li su vam potrebne komplikacije?

 

Jarac

Pred vama je jedan izuzetno povoljan dan, pogotovo za stvari koje se odnose na ljubav i romantiku. Osećaćete naročitu bliskost sa izabranikom svog srca, ali takođe i sa vašim prijateljima i poznanicima. Danas su vam naglašene i pregovaračke sposobnosti, kao i veštine upravljanja novcem. Ako se odlučite za kupovinu nečega što odavno želite, uspećete da prođete izuzetno povoljno.

 

Uglavnom vi odnesete pobedu u svakoj intelektualnoj raspravi sa partnerom, ali danas će to biti pod znakom pitanja. Mislićete da znate šta govorite, ali kao da će vam se pobrkati činjenice i velika je verovatnoća da vas on-ona neće razumeti uopšte. Najbolje bi bilo da zanemarite svoju aroganciju danas, poljubite ga-je i zagrlite.

 

Vodolija

Pokušajte da nađete vremena za odmor ili bar kraći predah kada je vaš posao u pitanju. Ne morate baš sve obaveze da završite u jednom danu. Neke pripreme vam oduzimaju prilično vremena, ali neka vam one budu prioritet i ono u šta ćete uložiti najviše energije. Naravno, potrudite se da ne zapostavite vaš društveni život. Ali posvetite mu se nakon poslovnih obaveza.

 

Zvezde će vas danas ohrabriti da pričate o svojim osećanjima, ali pripazite se načina kako ćete ih reći. Ukoliko ne budete pažljivi, moguće je da će vaša izjava ljubavi zvučati kao intelektualno predavanje, sa jako malo iskazanih pravih osećanja. Danas bi najbolje bilo da reči ostavite za neki drugi dan i kupite poklon partneru.

Ribe

Dan prolazi u znaku dobitaka i to najverovatnije onih koje već odavno priželjkujete. Finansijska situacija se takođe popravlja, pa biste mogli da sebi priuštite odlazak u šoping. Neočekivani priliv novca najverovatnije dolazi od osoba na koje ste najmanje računali. Potrudite se da nađete način da im se adekvatno zahvalite. Obratite pažnju na krvni pritisak i generalno, kardiovaskularni sistem.

 

Ukoliko idete na sastanak moguće je da će vam biti teško da odredite šta zapravo želite, ili kako se osećate u vezi osobe sa kojom ćete se videti. Moguće je da je ta osoba prava enigma za vas a kada progovori stvara vam konfuziju. Ovaj put verujte svom instinktu.

Стране: 1 2