LJUBAVNI HOROSKOP za 27. MART 2020.godine

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. MART 2020.godine

26 марта, 2020 Off By ludarito

Ovan

Obratite pažnju na male detalje, pogotovo one u vezi vašeg izgleda i životnog prostora. Moguće je da ćete biti u situaciji u kojoj je potrebno da ostavite što bolji utisak, bilo da se radi o poslovnom ili privatnom okruženju. Ako budete dali sve od sebe i što je najbitnije ponašali se spontano i prirodno, mogući su pomaci u karijeri i nova, kvalitetna poznanstva.

 

Zvezde su vam pripremile jedan jako lep dan sa vašim partnerom. Jedino morate pripaziti da ga-je ne uvredite nekim šalama, za koje ćete vi misliti da su totalno bezazlene. Reči mogu jako da povrede i sasvim drugačije da zvuče u nečijoj drugoj glavi. Budite opušteni i mirni, i nećete nikoga uvrediti danas.

Bik

Imate potrebu da u vaš život uvedete promene, ali još uvek ne znate šta su vam prioriteti. Poslušajte jedan unutrašnji glas ili savet osobe koja vas dobro poznaje i nećete pogrešiti. Ukoliko ste raspoloženi za avanturu ili kraća putovanja, dobro se organizujte i isplanirajte sve troškove. Moguće je da ćete postupati prilično neracionalno, a posledice osetiti tek kasnije.

 

Ukoliko idete na sastanak danas, pripazite se da ne kažete nešto što ne želite. Moguće je da se tokom razgovora dotaknete teme koja će vas podsetiti na prošlost, što može da aktivira predrasude u vašem mozgu. Morate to ostaviti iza sebe i pokušate da vidite novu osobu onakvu kakva jeste.

 

Blizanci

Danas dobro obratite pažnju na sve informacije do kojih dođete i ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Postoje velike šanse da uvećate svoje prihode ako pažljivo budete osluškivali okolinu i prepoznali pravu priliku. Mnoge osobe sa kojima danas budete u kontaktu biće oduševljene vašom ličnošću, toplinom i brigom za druge. Lako ćete pridobiti nečiju naklonost.

 

Danas će vas zvezde opomenuti da je vaš ljubavni život samo u vašoj glavi, a da ništa ne preduzimate u starnosti. Ukoliko ste u vezi, možda niste dugo videli partnera i zaista je vreme da podelite malo nežnosti. Ukoliko ste singl, onda je vreme da izađete i krenete u akciju.

 

Rak

Vreme provedeno sa voljenom osobom je ono što će vam danas svakako ulepšati dan. Takođe, budite spremni da se posvetite i vašim prijateljima, naročito onima koje ste od nedavno stekli. Pa ipak, najbolje bi bilo da druženje organizujete u vašem domu. Uz kvalitetan razgovor, zanimljive ljude, dobru muziku i hranu, dobar provod je neizostavan!

U isto vreme ste vrlo radoznali kada je vaš partner u pitanju i veoma kritički nastrojeni. Morate se pripaziti jer to može rasturiti nešto što ste toliko dugo gradili. Moguće je da je partner dosta nesiguran. Vreme je za jedan iskren razgovor.

 

Lav

Bićete prijatno iznenađeni kada shvatite da ste u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego što ste isprva mislili. Verovatno ćete otkriti da posedujete pravi talenat za upravljenje novcem. Takođe, izvestan je i priliv novca od nekoga iz inostranstva. Optimizam i entuzijazam vas danas ne napuštaju ni kada je reč o partnerskim odnosima. Uživaćete u jednom novom poznanstvu.

 

Ljudi oko vas vide ono što vi želite da vide. Na površini je sve uredu i slatko, ali ispod je sasvim drugačije. Danas ćete biti dosta kritički nastrojeni prema voljenoj osobi. Iako nećete niša reći, on-ona će osetiti da nešto nije uredu i osetiti se poprilično iziritirano ne znajući zašto. Ako imate nešto da kažete uradite to. Nemojte mučiti partnera. Budite iskreni.

 

Devica

Danas ništa ne radite polovično, ni kada je u pitanju vaš privatni, a ni poslovni život. Iako smatrate da možda nećete izdržati ovaj tempo, kraj dana donosi zasluženo priznanje. Potrudite se da ne učestvujete u jednom razgovoru u koji ćete biti uvučeni silom prilika, jer bi neko mogao pokušati da vas iskoristi za neke svoje ciljeve. Distancirajte se na vreme.

 

Ako želite nešto da kažete voljenoj osobi onda se potrudite da budete što jasniji sa jasnom poentom. Pod današnjim planetarnim aspektom postoji verovatnoća da vas partner pogrešno razume, što može izazvati tenziju. Nemojte biti dvosmisleni.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2