HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Strelac prevazilazi strah, Jarac simpatiše Devicu, Vodolija napreduje

HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Strelac prevazilazi strah, Jarac simpatiše Devicu, Vodolija napreduje

25 марта, 2020 Off By ludarito

Ovan poslovan,Blizanci i Škorpija u ljubavi, kraj patnje za Raka, manjak emocija za Lava, Vaga uči na greškama, Strelac prevazilazi strah, Jarac simpatiše Devicu, Vodolija napreduje.

OVAN

Posao

Vaša poslovna strana može biti zadovoljavajuća ovaj put ukoliko budete bili dovoljno angažovani na projektu, koji vam nosi određene pogodnosti u finansijskom smislu. Imaćete mnogo bolji period od trenutnog.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni, morate da pronađete način da neke stvari u svom emotivnom životu podvučete kao bitne od onih koje ne zavređuju vašu pažnju

Zdravlje

Moguća glavobolja.

 

BIK

Posao

Kada je u pitanju pokretanje privatnog posla vi ste pravi majstor za takve akcije. Pokušaćete i ovaj put da dosta toga privedete kraju kada je stari posao u pitanju. Ne dozvoljavate da vam šanse ovaj put prođu, neopaženo.

Ljubav

Nemate nameru da menjate svoj emotivni status, bar ne za još neko vreme. Morate da budete malo ažurniji, kada su konkretna dešavanja u pitanju, na ovom segmentu.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

 

BLIZANCI

Posao

Ukoliko ste razmišljali o poslovnom planu koji ne podržavaju vaše kolege ne odustajte od cilja koji vam otvara nova vrata i uspeh na poslovnom planu. Verujte svojoj intuiciji, koja je dovoljno naglašena.

Ljubav

Ukoliko je u opticaju jedna Škorpija na koju često mislite ne dozvolite da to ostane samo jedna velika iluzija. Preduzmite konkretne korake.

Zdravlje

Slabo vam je grlo.

 

RAK

Posao

Planirali ste da završite započeti posao, ali vam se na kraju sve iskomplikovalo. Ne budite na kraj srca već pokušajte da se dovoljno fokusirate na dalji rad kao i na lekciju, koju ste morali da prođete u ovom periodu.

Ljubav

U suštini ste dovoljno patili na ljubavnom segmentu da se nećete toliko zadržavati u priči svog statusa kakav god da je. Imate i bolje partije na kojima treba veći rad, osim emotivnog.

Zdravlje

Povremena vrtoglavica.

 

LAV

Posao

Ono što vam sledi u toku narednog perioda ne morate da uzimate sa većom dozom optimizma koliko se od vas očekuje dobar stav.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko vam je partner pomalo okrenuo leđa. Manjak emocija se oseća ali zapravo imate mnogo više vremena za sebe ovaj put pa ga iskoristite na najbolji način.

Zdravlje

Povoljan dan se očekuje za vas.

 

DEVICA

Posao

Ulazak u novi posao vam nosi samo veće probleme. Pokušajte da se strpite i nađete optimalno rešenje. svoje konsultacije malo više.

Ljubav

Volite da se pokazujete u boljem svetlu nego što zapravo izgleda. Morate da se ponekad spustite na zemlju kada su vaše želje u pitanju.

Zdravlje

Rad srčanog mišića može da vam bude malo problematičan u popodnevnim satima.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2