HOROSKOP ZA PETAK – Ovnovi danas raspoloženi za flertovanje, Blizanci imaju obaveze koje „moraju“ da završe…

HOROSKOP ZA PETAK – Ovnovi danas raspoloženi za flertovanje, Blizanci imaju obaveze koje „moraju“ da završe…

26 марта, 2020 Off By ludarito

OVAN
Osećate jednu novu, podsticajnu energiju i želju da što pre pokrenete neke stvari koje su vam bitne. Imate svoje prioritete i na njih ćete se usmeriti. Lako flertujete sa osobama koje dođu u vašu blizinu i trudite se da na njih ostavite pozitivan utisak.

 

BIK
Malo teže funkcionišete tokom današnjeg dana. Dok sa jedne strane imate na pameti ono što vam je poslovno važno i pokušavate da se usmerite na to, s druge strane non stop razmišljate o jednom susretu i osobi koju ste upoznali. Ne možete da sprečite da vam se uvlači u misli.

 

BLIZANCI
Imate dosta nekih ličnih planova i obaveza koje morate završiti i nekako će vam sve ono vezano za posao biti u drugom planu. Doduše, pomoć od strane kolega je danas veoma velika, pa se cela ova situacija neće odraziti na vas. Sigurni ste šta želite a šta ne želite u ljubavi.

 

RAK
Ceo ovaj dan ste unapred isplanirali i nećete dozvoliti da odstupite ni korak od toga. Obzirom da vam je raspoloženje vrlo aktivno i podsticajno, ne sumnjam da ćete sa svim situacijama izaći na kraj. Šarmirate i osvajate osobe sa kojima danas dolazite u kontakt. Mogućnost ljubavnog susreta.

 

LAV
Smatrate da još uvek niste spremni da pokrenete neka pitanja, ali imate svoje planove i tačno znate šta vam je činiti. Proverite informacije koje dolaze do vas, možda niste sve razumeli na pravi način. Obuzeti ste nekim svojim mislima i budno pratite svaki partnerov korak.

 

DEVICA
Osećate potrebnu stabilnost da biste ostvarili ono što želite. Imate mogućnosti za jedan značajan kontakt sa osobom od čije podrške mnogo očekujete. Dan za flertovanje i „lake“ emotivne kontakte. Strast i seksualnost su u porastu.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2