LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 26. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 26. DECEMBAR 2019.godine

25 децембра, 2019 Off By botanika

STRELAC

Trudite se da nađete način da uspostavite komunikaciju sa jednom Vagom ili Bikom sa kojima ste nekada bili veoma bliski. Nemojte ulaziti u nepotrebnu raspravu sa stalnim partnerom oko nekih pitanja koja se ne odnose direktno na vas dvoje nego na osobu koja je možda pokušala da napravi intrigu između vas.

 

Računate na podršku vatrenih znakova koji dobro znaju koliko redite i koliko ste spremni da uložite napora da bi se situacija odvijala onako kako to vama odgovara a i celom timu saradnika. Pokazujete plemenitu stranu svog karaktera kada su u pitanju oni koje ne poznajete dobro a prema bliskima ste strog kritičar.

 

JARAC

Vi ćete se potruditi da se pomirite sa osobom koja nije uvek bila prema vama fer ali vama to kao da mnogo trenutno ne smeta. Razmislite da li zaista spremni da preko svega pređete pre nego što se odlučite za taj korak.

 

Osećate se pritisnutim sa svih strana što se obaveza tiče i verovtno ćete želeti da ih se što pre rešite pošto predugo traje period tenzije i vaših napora. Ulažete sebe do maksimuma u nešto što vaši saradnici ne prepoznaju kao nešto što treba ceniti i spremni ste da sebe malo više poštedite nepotrebnog napora.

 

VODOLIJA

Imate mnogo planova kada je u pitanju zajednički život sa jednim Ovnom ili sa nekom mladolikom osobom sa kojom možete lako da uspostavite dobar odnos, posebno ako ste vi bili predmet zaođenja ako je ta osoba bila uporna da vas osvoji. Dobijate vesti od jednog Lava u vezi sa mogućnošću zajedničkog puta.

 

Imate o čemu da razmišljate i s kim da radite ali nemate dovoljno elana kao da čekate podsticaj od nekog ko je iskusniji ili stariji. Želite da imate osobu na koju možete da se oslonite u svakom pogledu. Potražite jednog Strelca, Ovna ili Blizance, mada vam ni oni nisu naročito pouzdani.

 

RIBE

Nemate način da uverite neku osobu sa kojom ste bili u dobrim odnosima da imate i dalje poverenja u nju, tako da bolje odustanite od planova o bilo kakvom ubeđivanju, bolje na delu pokažite koliko vam je stalo do nje. Slobodne Ribe mogu upoznati Jarca, Škorpiju ili Bika u okviru poslovnih susreta.

 

Vaši napori da istrajete u poslu uglavnom vas iscrpljuju a ne donose potrebne rezultate. Očekivali ste mnogo više od nekog na koga ste računali a ta osoba vam je moguće iz nekih razloga okrenula leđa. Trudite se da vas ništa ne iznenadi, bar kada su finansije u pitanju.

Стране: 1 2 3