LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 26. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 26. DECEMBAR 2019.godine

25 децембра, 2019 Off By botanika

LAV

Današnji dan vam donosi mogućnost iznenadnog susreta. Imate potrebu da se družite sa temperamentnim osobama koje su sklone izlascima ali i ambiciozne i veoma preduzimljive, moguće da ćete razgovarati o zejedničkom poslu.

 

Imate mogućnost da popravite odnos sa Rakom, Bikom ili Ribama. Ne bi trebalo da se previše ograđujete od Jarca ili Škorpije koji su spremni da se sa vama sretnu negde u nekom većem društvu. Dobićete priliku da se dogovorite sa Ribama u vezi sa poslom u inostranstvu.

 

DEVICA

Nekome je stalo da se sa vama sretne, moguće Škorpiji ili Jarcu a vama se mogu dopasti Ribe ili Rak. Ne ulazite u bilo koju vrstu aranžmana sa Ovnom ili Vodolijom jer možete imati mnogo neprijatnosti i verovatno ćete u kontaktima s njima biti skloni raspravama. Romansa sa Bikom ili Vagom je dovedena u pitanje.

 

Ne bi trebalo da se previše nadmeno postavljate prema onima koji su vas nečim zadužili. To se naročito odnosi na vama bliske osobe, saradnike i one koji znaju dobro vaše vrednosti. Ne pristajete na nešto što vama lično iz nekih razloga ne odgovara iako sumnjate da li ste u pravu.

 

VAGA

Rođeni početkom znaka imaju planove kako da osvoje naklonost jedne Škorpije ili nekog Bika. Intrigira vas osoba koju viđate u društvenim krugovima a koja vam je više puta dala na znanje da nije ni malo ravnodušna prema vama čak i ako nije slobodna. Rođeni krajem znaka verovatno očekuju poziv od Ovna ili Lava.

 

Verujete da vas Ovan neće izneveriti i da će vam učiniti po volji, naročito kada je u pitanju posao koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju. Imate utisak da je Škorpija prilično nezainteresovana za vaše probleme. Jarac može biti od velike koristi svojim iskustvom i savetima.

 

ŠKORPIJA

Današnji dan vam može doneti mogućnost nalaženja rešenja za emotivni problem sa partnerom koji je sklon introspekciji. Moguć je susret sa nekim ko će želeti da sa vama ostvari harmoničan odnos. Mislite na jednu Ribu s kojom ste nekada bili u dobrim odnosima.

 

Danas nešto može da vas iritira i bićete spremni da u mnogo čemu napravite ustupak jednom Biku samo da bi se saradnja odvijala nesmetano. Vaše ideje mnogi pozdravljaju ali bliski saradnik će pokušati da utiče na vas u vezi sa promenom plana što vas može u priličnoj meri zbuniti.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3