LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 26. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 26. DECEMBAR 2019.godine

25 децембра, 2019 Off By botanika

OVAN

Ne odustajete od svojih planova i verovatno će vas podržati jedan Rak, Vaga ili Blizanci. Spremni ste da lobirate za sebe i nešto što želite da postignete u ljubavi a što doživljavate kao vaš krajnji cilj. Dan vam donosi neočekivani poziv od osobe koju dobro poznajete i koja je spremna da sa vama započne flert ili vezu.

 

Spremni ste na ustupke ako u tome vidite neki svoj interes. Mnogi pokušavaju da vam nametnu svoju volju a vi u priličnoj meri uspešno tome odolevate, naročito nekome kome je potreban ne samo vaš savet nego verovatno i vaš novac. Moguć poziv iz inostranstva. Ako radite sa Strelcem, naoružajte se strpljenjem.

 

BIK

Mnogo obećavate, sve u strahu da se osoba koja vam se dopada ne okrene neko, mnogo strastvenijem drugoj, mnogo strastvenijoj osobi koja je spremna da joj se u potpunosti prepusti. Trudite se da nađete najbolje rešenje za vaše ljubavne probleme i nedoumice.

 

Vaše napore niko ne vidi i ma koliko se trudili da pokažete koliko želite da doprinesete u okviru firme u kojoj radite imate utisak da vas neko stalno sapliće, podmeće vam nekakve netačne informacije ili na neki drugi način manipuliše vama. Čuvajte se navodnih prijatelja, posebno u nekom vodenom znaku u koje nemate dovoljno poverenja.

 

BLIZANCI

Tokom dana postajete mnogo odlučniji i spremnji da se anžujete o nekim bitnim pitanjima u vezi sa vama i partnerom koji očekuje da ga podržite u vezi sa njegovim planovima čak iako oni ne uključuju vas. Dame Blizanci mogu organizovati susret negde u veselom društvu.

 

Osećate se zaštićenim od strane jednog Ovna ili Vodolije koji su svesni vaših kvaliteta i koji će biti u stanju da vam daju pravi savet, moguće da vas povežu sa pravim ljudima. Želite da započnete nov posao koji bi mogao da vam se isplati na duže staze. Imate podršku jednog Lava.

 

RAK

Imate potrebu da budete uvek u pravu kada se radi o partneru koji u nečemu, po vašem zaključku, greši. Trebalo bi da se mnogo više potrudite oko vašeg stalnog partnera. Nekome je stalo da sa vama ponovo stupi u kontakt.

 

Osećate se pritisnutim sa svih strana. Želite da izađete u susret Biku, Jarcu i Škorpiji a mnogi vas nagovaraju da promenite kurs i da se okrenete ka onima koji imaju bolju koncepciju u vezi sa poslom na duže staze. Regulišite pitanje novca i svih dugovanja. Moguć je susret sa nekim ko vam je izuzetno bitan za posao.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3