HOROSKOP ZA SREDU –  Blizancima stižu lepe vesti, Vodolija je zaljubljena do ušiju, a Riba flertuje sa novim poznanikom

HOROSKOP ZA SREDU – Blizancima stižu lepe vesti, Vodolija je zaljubljena do ušiju, a Riba flertuje sa novim poznanikom

24 децембра, 2019 Off By botanika

OVAN

POSAO: Vredni ste i spremni da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas povoljan dan za nove odluke na ovom polju. Važno je da budete sigurni u poteze koje povlačite.

LJUBAV: Sa voljenom osobom vas očekuje povoljan period za rešavanje nekih problema i nesuglasica iz prošlosti. Stvari će polako ići na bolje ako budete radili na tome.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro i nemate probleme sa zdravljem. Očekuje vas dan u kojem će vas pratiti dobro raspoloženje i pozitivna energija, pa to iskoristite maksimalno.

 

BIK

POSAO: Skloni ste pravljenju grešaka na poslovnom polju kao i donošenju pogrešnih odluka. Pred vama je nepovoljan period u kojem biste mogli da budete skloni rizicima.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo koje će vas odvesti do ozbiljne veze i braka. Dolaze vam važne ljubavne promene koje će na vaš život ostaviti većeg traga u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate. Moguće je da ćete na polju zdravlja biti skloni problemima zbog neodgovornog ponašanja prema samom sebi i zbog loših navika.

 

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je odličan dan za promene na polju posla. Ako očekujete neko radno mesto, dobićete ga. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja pokazuje da je puna samopouzdanja i da je spremna da napravi prvi korak ka vama. Možete da očekujete pozitivne preokrete u ljubavi.

ZDRAVLJE: Stabilno zdravstveno stanje vas očekuje u narednom periodu. Možete da se nadate i nekim dobrim vestima. Današnji dan vam je generalno veoma povoljan.

 

RAK

POSAO: Možete da očekujete pozitivne vesti koje će vam popraviti raspoloženje. Poslovni problemi se rešavaju. Imaćete priliku i da ostvarite neko poslovno napredovanje.

LJUBAV: Veoma ste otvoreni ka osobi koja vam se dopada i spremni ste na sve kako biste pridobili njenu pažnju. Možete da očekujete da će ona pokazati svoju naklonost ka vama.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u predelu leđa kod vas u narednom periodu. Potrudite se da se na vreme posavetujete sa nekim od stručnjaka po pitanju vašeg zdravlja.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3