LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. SEPTEMBAR 2019.godine

24 септембра, 2019 Off By botanika

OVAN

Ako iko može uspostaviti ravnotežu to ste onda vi. Neko jakih ubeđenja biće vam pravi izazov danas. Nemojte se plašiti jer posedujete izvrsno oružje u svojim rukama. Dosta toga možete naučiti iz ovakve izazovne istuacije. Najverovatnije da će biti u pitanju jedna debata koja vam se baš i neće svideti. Imajte vere u sebe.

 

Ako danas budete pokušali da sakrijete i najmanju tajnu od svog partnera, uhvatiće vas u roku od dve sekunde. Trenutni položaj planeta vam savetuje da budete potpuno iskreni i da ne izmišljate laži bez potrebe. Bićete ispitani i osramoćeni. Iskrenost je ključ uspeha svake veze. Održavajte to.

 

BIK

Položaj nebeskih tela vam govori da jednostavne reči i fraze, kao što je “volim te” donose ono najbolje u vašu vezu. Ustvari, lepa reč upućena vašem partneru mogla bi izazvati početak nekog ozbiljnog razgovora po pitanju vašeg odnosa. Bićete zadovoljni ishodom. Ako upotrebite i svoj šarm dobićete sve što ste uvek želeli.

 

Ukoliko nešto strasno želite danas ćete moći i dobiti, ali nemojte očekivati da će biti lako. Nagrada ide onome ko ima veću želju, imajte to na umu. Pokažite ljudima oko sebe koliko ste u stanju da postignete. Impresioniraćete ih svojom posvećenošću i inicijativom. Ne dozvolite da vas obeshrabri neki mali komentar….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6