LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. SEPTEMBAR 2019.godine

24 септембра, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Odjednom će vam danas nešto doći glave. Drama će eskalirati a vi nećete biti sigurni šta se dešava. Zastanite, umirite se i rešavajte jednu po jednu stvar. Suočite se sa situacijom. Ako ste nešto rekli što je prouzrokovalo sve to, izvinite se. Ili, ako ste ne bilo koji način nekog povredili razmislite o tome. Nijedna situacija ne može biti nerešena ako se malo potrudite.

 

Vaša sposobnost za razgovor može dostići danas nove visine i iznenadićete sami sebe. Bićete odrečniji i odlučniji nego što ste očekivali. Zvezde vas ohrabruju da nastavite putem kojim ste krenuli, ali da pri tom vodite računa da ostanete prizemljeni i smireni. Iskrenost i neustrašivost donosi uspeh. Ne plašite se da voljenoj osobi kažete sve što vam je na umu.

RIBE

Danas vam zvezde donose odličnu sposobnost komunikacije. Ako idete na prvi sastanak, posmatrajte kako predmet vašeg interesovanja sve više pada na vaš šarm, slušajući reč po reč, rečenicu po rečenicu. Sve u svemu, očekuje vas uspeh u ljubavi zahvaljujući šarmu koji vam poklanjaju zvezde.

 

Danas se fokusirajte na sebe i svoje emocije. Imate velike oscilacije u raspoloženju (što je i karakteristično za vaš znak, ali ne baš toliko!). Ako imate utisak da se neko poigrava sa vama nemojte izigravati žrtvu nego stanite za sebe, čak i ako će se ta osoba uzrujati. Vi ste jedini odgovorni za svoja osećanja.

Стране: 1 2 3 4 5 6