LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. SEPTEMBAR 2019.godine

24 септембра, 2019 Off By botanika

LAV

Treba da proslavite dan koji je pred vama. Ego vam je snažan a lepe stvari vam se dešavaju. Treba da uživate u dobrom raspoloženju kako biste privukli pozitivne ljude i situacije. Generalno za vas danas nema granica. Jedino na šta treba da pripazite jeste arogancija. Budite ponosni ne arogantni.

 

Razgovor sa osobom do koje vam je stalo, bi danas mogao postati veoma uzbudljiv. Vaš ljubavni život, bilo da ste trenutno u vezi ili ne, naglo će se poboljšati i postati itekako uzbudljiv. U večernjim časovima zvezde vam donose susret ili poziv od neke osobe koja vam je značila u prošlosti. Verovatno ćete nakon toga biti spokojni i radosni što više niste sa njom.

DEVICA

Trenutna pozicija planeta probudiće u vama želju da sedite pored svoje voljene osobe i dajete joj lekcije o ljubavi i životu. Ali to nije baš preporučljivo ukoliko želite da nastavite vašu vezu. Činjenica da vi uvek imate toliko toga da kažete, ubija u vašem partneru i sposobnost, a i želju da se iskaže, što uništava vezu i međusobni odnos.

 

Emocije će vam danas biti malo neuravnotežene. Biće vam teško da se fokusirate na bilo šta. Sa jedne strane, nerpijatne situacije će se nastaviti ali isto tako i lepe. Moraćete se pripremiti na razočarenja i pokušati misliti pozitivno. Najbolje je da se danas oslonite na razum, a nikako na srce…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6