LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. SEPTEMBAR 2019.godine

24 септембра, 2019 Off By botanika

VAGA

Sjajan nalet pozitivne energije pomoćiće vam danas da dobijete ono što želite. Budite spremni, prihvatite tu sjajnu ponudu zvezda i krenite u pravcu u kojem želite. Jednom kada budete na svom putu, teško da će vas išta moći poremetiti. Dobro odaberite i nastavite sa svojim putovanjem. Samo napred.

 

Iako ste navikli da razgovore vodite uvek na isti način, danas biste trebali da promenite nešto i priđete osobi do koje vam je stalo iz druge perspektive. To će vam dati priliku da vas ona upozna u jednom sasvim drugom svetlu. Otvorite svoje srce i pokažite koliko ste ustvari osećajni i nežni.

ŠKORPIJA

Zvezde vam danas šalju bure i varnice u razgovor. Zato, ukoliko ste hteli da započenete neku ozbiljnu temu, sačekajte neki drugi dan. Vaše emocije bi mogle biti jače od razuma i tako učiniti da kažete i nešto što ne mislite zaista. Opustite se uz neku lepu muziku ili dobar film. To je najbolje rešenje za ovaj dan.

 

Danas će vas okružiti veoma nestalna energija, a vi ćete verovatno skakutati sa jednog mesta na drugo. Nemojte brinuti ako se ne držite plana. Najverovatnije će vam se činiti kako vam sve klizi iz ruku. Ako vam nešto ne ide, pustite to danas. Relaksirajte se . Sutra je novi dan i možete odratiti ono što niste mogli danas….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6