LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR 2019.godine

22 септембра, 2019 Off By botanika

STRELAC

Danas ćete naleteti na nerazumevanje okoline po pitanju osobe koja vam se dopada. Položaj planeta je danas takav da treba da sledite svoje srce. Bez obzira što ceo svet misli da ste na različitim talasnim dužinama, pokažite im da je vaša ljubav jača od svega toga.

 

Bićete u sjajnoj fizičkoj kondiciji danas. Razmislite da odete u teretanu ili na trčanje kako biste iskoristili taj fantastičan nalet energije. Priključite se nekoj sportskoj ekipi gde je potrebna strategija i dobra koordinacija. U svakom slučaju sjajna današnja energija pomoćiće vam da se dobro osećate i ostanete pozitivni.

JARAC

Položaj nebeskih tela je takav da će vam danas omogućiti cvetanje društvenog života i upoznavanje sa ljudima koji su potpuno različiti od vas. Bez obzira na to da li ste u trenutno u vezi ili ne, ovo će vam doneti puno pozitivnih momenata, jer je uvek pravo vreme za proširivanje vidika.

 

Opustite se i ostavite svoju ozbiljnost malo po strani. Optimistični razgovori su način da dođete do onoga što želite. Ukoliko ste primetili da drugima komunikacija dolazi kao sama od sebe, možda biste trebali razmisliti da li ste dobar slušalac. Svakako umete da držite reč, ali da li umete i da slušate? Danas svoje ideje držite za sebe…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6