LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR 2019.godine

22 септембра, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Izađite za govornicu i recite šta imate. Vaše učešće u razgovoru danas će biti od ključnog značaja za održavanje pozitivnog protoka energije. Ono što ćete reći ostaviće jako veliki uticaj na druge, te pažljivo birajte reči. Uživajte u fizičkoj aktivnosti koja podrazumeva timski napor. Aktivno učestvujte u svakoj situaciji danas.

 

Ljubav i romansa su trenutno jako apstraktne činjenice za vas, budući da ste okrenuti fizičkim i materijalnim zadovoljstvima. Danas vas zvezde upozoravaju da postoji mogućnost rasprave sa nekim ko ne deli vaše mišljenje. To bi možda mogao biti partner koji želi više pažnje. Cenite njegovu iskrenost i poslušajte ga.

 

RIBE

Zvezde vam donose divan dan. Ako ste u vezi, vaš partner će vam prirediti divan dan pun nežnosti i toplote, a ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate neku osobu potpuno drugačiju od vas. Iako od toga ne bude ozbiljna veza, sjajno ćete se zabaviti i nezaboravno provesti.

 

Danas bi mogla biti malo poremećena vaša stabilnost, ali nemojte brinuti oko toga. Budite fleksibilniji i dodajte smeha i razigranosti svakoj situaciji. Držite svoje ideje za sebe danas. Izađite i družite se, budite aktivni i učestvujte u zanimljivim razgovorima. Izađite iz svoje školjke!

Стране: 1 2 3 4 5 6