LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR 2019.godine

22 септембра, 2019 Off By botanika

OVAN

Vi volite da se osećate sigurno, okruženi poznatim ljudima koji vam pružaju komfor, čistu i otvorenu ljubav i poverenje. Ali, danas očekujte drugačije iskustvo. Danas biste mogli sresti neku racionalnu osobu koja nije naročito posvećena ljubavnom i emotivnom životu. Ne očajavajte. Tako neko može vam doneti sreću. Ne znate dok ne probate.

 

Ne postoji izgovor za lenjost. Ustanite ranije. Udahnite svež vazduh. Što ste aktivniji to ćete biti i srećniji. Izađite iz svog kaveza i podelite sa drugima svoja osećanja. Budite aktivni i fleksibilni. Nema ništa tragično niti loše danas po vas, te nastavite da budete pozitivni i nasmejani.

BIK

Trenutna pozicija planeta je veoma povoljna za društvene događaje ili organizovanje zabave. Takođe vam daje mogućnost da dođete u dodir sa ljudima koji su veoma različiti od vas. Upravo to će vas ohrabriti da pogledate i neke drugačije ljude, na koje do sad niste obraćali pažnju. To može biti veoma zabavno.

 

Ne dozvolite da stagnirate. Vreme je za akciju. Pogledajte malo unapred, napravite plan šta sve možete danas da uradite. Odvojite vreme i za sebe. Odmorite od intenzivnih emocija, uživajte u suncu i opuštenom razgovoru. Održavajte svoj stav nepobedivog. Krenite u akciju kada osetite da ste usporili. Važan je kontinuitet…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6