LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR 2019.godine

22 септембра, 2019 Off By botanika

VAGA

Neki poseban uvid imaće danas interesantne efekte na vaš ljubavni život. Verovatno ćete sresti nekoga ko će imati potpuno drugačiji pogled na svet od vas. Ali kroz razgovor, shvatićete koliko je ta osoba interesantna i kako je njen mozak potpuno brilijantan. Bez obzira na konflikte, bićete očarani.

 

Ključna reč za danas je akcija! Vazduh je raščišćen a vi ćete se osećati kao da vam je veliki teret skinut sa leđa. Vrlo je moguće da ćete osetiti sjajan nalet pozitivne energije koja će vas gurati napred (čak i fizička aktivnost, bilo da je trčanje ili vožnja bicioklom u pitanju). Uživajte u vetru u vašoj kosi i oslobodite svoje najdublje emocije.

ŠKORPIJA

Trenutni položaj zvezda donosi plamen ljubavi u vaš život. Romansa je sigurna, samo je pitanje da li ćete imati romatičnu večeru uz sveće ili ćete šetati po mesečini. Šta god da je u pitanju, uživaćete. Zato, obucite se najlepše što imate i zaboravite na sve kočnice. Doživećete nezaboravne nove momente.

 

Iskoristite znanje koje ste stekli nedavno i podelite ga sa drugima. Konačno, vreme je da pokažete i svoje komunikativne sposobnosti. Emocije su vam usko povezane sa svakim fizičkim pokretom, te će vam se danas sve činiti daleko lakše nego proteklih nekoliko nedelja. Duboko udahnite i pronađite način da oslobodite svoje najdublje emocije……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6